reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye - super. po prostu suer - no nie mogłam uwierzyć w twoją maleńką aż do teraz jak przeczytałam o buzi, rączkach i nóżkach....:-D Wzruszyłam sie.
Fifi zdrówka!!!!

Nieistotna - było nie dawać ceny minimalnej, tylko walić od złotówki, zalicytowałybyśmy ci taką cenę jaką sobie życzysz....;-)
Jednak ludzie licytują chętniej to co nie ma ceny minimalnej;-)

Patrycja - super, że u Was OK, życzę ci dziewuszki:tak:
biedny Filipek, ukochaj mocno:-D

Kinga - trzymam kciuki, nie powinnaś mieć problemów, bo teraz raczej poszukują do pracy w marketach, bo ciągle chętnych nie ma i brakuje ludzi... więc bądź dobrej mysli:tak: a teraz gdzie pracujesz?

Nat zasnęła w naszym łóżku SAMA, zobaczymy jak długo sama spać będzie:happy2:

Kasia gratuluje 6:-)
U nas 2 juz idzie, ale jeszcze jest 1;-)

Patrycja gratuluję, oby upragniona dziołszka:tak::-)

A czy nawet jak minimalna nie osiągnięta a coś sie działo to sie liczy???. Ja troche niekumata w allegro aukcjach. tylko kupuje póki co:-p

AHA i u nas chyba jest
ZĄBEK!!!

dolna, prawa jedynka
cięzko określić, bo nie da sobie zajrzeć do paszczęki:happy2:
ale paluchem pogrzebałam i czuję, że jest coś twardego
no ząbek:-D

reklama
aenye myśl o dziecku "ona". Jak będziesz bardzo tego chciała to się spełni. Tak jak u mnie. Jak zaszłam w pierwszą ciąże zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że będę miała córeczke, byłam taka przekonana, ze nie miałam nawet imienia dla chłopca. W drugiej ciąży powiedziłam teściowej, że ubranka już się niestety nie przydadzą, bo będzie chłopiec i nie miałam przygotowanego imienia dla dziewczynki i myślałam tylko, że to on. Inna opcja nie wchodziła w gre:tak:
I wszystko wyszło tak jak chciałam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry