reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jak ja bym chciala by moj mial juz zeba, bo mam dosc tego zabkowania
fak
jest najstarszym szczerbolem

Natuś gratuluje ci zebiszcza pierwszego :-D

Scarlet fajnie by bylo zeby bajki w ktore wierzysz byly prawdziwe ale niestety tak nie jest
ja od zajscia w ciaze bylam pewna ze to dziewczyna i nie dopuszczalam innej mysli i tak mysl ma calkiem fajnego siusiaka

Kate gratki dla Natki:tak::tak:
dla mnie jest głupotą nastawianie się na daną płeć i nie przyjmowanie do wiadomości że może być inaczej-bądz co bądz byle dzieciątko całe i zdrowe:tak:
ale przyznam ze myślę że 2 baby będzie chłopcem:-D

spadam bo znowu ostra dyskusja sie zaczyna;-):-D:happy2:

ale odkąd skonczyl 5 miesiecy wiecznie zabkuje, i wszystkie goraczki, biegunki, niespanie, niejedzenie moja lekarka tlumaczy zabkowaniem
wiec wkoncu jakis zab powien byc, a nie zapowiada sie nań

Dziąślak

Scarlet fajnie by bylo zeby bajki w ktore wierzysz byly prawdziwe ale niestety tak nie jest
ja od zajscia w ciaze bylam pewna ze to dziewczyna i nie dopuszczalam innej mysli i tak mysl ma calkiem fajnego siusiaka

Hi hi, u mojej koleżanki było tak, że lekarz twierdził, że będzie chłopka a ona bardzo chciała dziewcznke, potem okazało się że to jednak dziewczynka. Niezły lekarz :confused2:

Wiesz co ja w to wierze, bo mi zawsze wszystko czego bardzo pragne wychodzi. Dlatego taka jestem naiwnie wierząca pewnie :-)

reklama
scarlett gratuluje i zazdroszcze
no cos w tym jest ze jak sie czegos bardzo pragnie to mozna sobie wymodlic ;-)
co do plci to bardzo sie ciesze ze bedzie dziewczynka i chlopiec, na poczatku pomyslalam ze fajnie by bylo teraz dla odmiany miec taka pannice z warkoczykami i chodzic z nia na zakupy jak bedzie starsza ;-)

ale tak jak juz pisalam
kocham swojego synka ponad wszystko i tak samo bede kochac moja coreczke
plec nie ma wiekszego znaczenia

te co maja dziewczynke i chlopaczka chyba wiedza o co mi chodzi w mojej zawilej wypowiedzi :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry