reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam z rana:-D
Nat spała z nami, hehehe
jestem leniwa i zasnęłam koło niej
a jak się obudziłam, to było druga w nocy i mi się już nie chciało jej przekładać
Ech....
"miętka" jestem;-);-);-)

Pracowałam w zakładzie meblowym, ale zrezygnowałam bo było mi za ciężko.. teraz szukam kolejnej pracy.

Gratki dla Natalki!!!!!!!!
Mój synuś obecnie posiada 7 ząbków!!:-)

Zaraz idę złożyć wniosek o dowód bo przecie nazwisko już mam zmienione...:cool2: wieć trzeba to w końcu w urzędzie załatwić heh.
Miłego dnia!

hehe, u nas Andrzej strasznie chciał mieć synka, a jak na usg wyszła Natka, to się śmiał,że do trzech razy sztuka, w ogóle się wszyscy śmialiśmy i my i lekarz....
Jakoś nie rozumiem ludzi którzy robią dramat bo chłopiec albo bo dziewczynka....
Ja swoich bab nie zamieniłabym na żadnego chłopa i tak pewnie ma każda mama;-)

Dita zgadzam się z Tobą.
Mam synka którego bardzo kocham.. Teraz z mężem chcielibyśmy dziewczynkę do kompletu ale nawet jeżeli będzie kolejny chłopiec to będziemy bardzo szczęśliwi:-)

Witaz z rana
Noc koszmar ale sama sobie narobiłam :-( leń ze mnie i ostatnio brałam małego w nocy do nas potem jak usnał to do jego łóżeczka odkładałam tylko że od dwóch nocy on juz nie chce wcale spać u siebie :szok::szok: jak go odkładam spiacego to sie po chwili budzi :wściekła/y: fak musze nad tym od dzisiaj popracować bo mnie wszystko boli i ledwo żyje
Buziaki dla Filipka Aenyi w uszko :tak:
Gratki dla zębali małych :-) wkońcu się pojawiły :-D
Maja moze umówmy sie na dworcu ja tez bede pkp :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry