reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Lucky - :-D
to nic smutnego jednakże chciałabym, aby mnie ktoś pocieszył:-p
i wsparł w mojej decyzji

To już piszę gwoli wyjaśnienia:)

w dniu wyjazdu miałam spotkanie z panią prezes, w której moja mama jest główną księgową /sektor butli gazowych, zapalniczek, sprezyn, itp/
po rozmowie ze mną i zapoznaniu się z moimi kwalifikacjami, zdolnościami, umiejętnościami zaproponowała mi stanowisko dyrektora handlowego...
miałam 2 tygodnie na podjęcie decyzji
no i zrezygnowałam

Czesc dziewczynki! Wlasnie siedze sobie na zajeciach z informatyki i wpadlam na sekunde napisac, ze jeszcze zyje. Od 3 tygodni lecze ucho i zatoki ( juz na spotkaniu mialam). Poza tym DZIS SIE WRESZCIE WPROWADZAM!!!!!!!!!!! Mam dosc, psychicznie leze.
Napiszcie mi prosze w skrocie co sie tu dzieje. Co to bylo za spotkanko z maja, sugar i pingwinkiem?
Koncze, bo mnie wl;asnie babka opier dolila za siedzenie niewiadomo gdzie.
WIELKIE BUZIAKI DLA WAS!!!!

Zdjęcia ze spotkania fajne, dzieciaczki cudeńka , jak się ogląda to aż dziw bierze kiedy to towarzystwo urosło, wklejcie więcej, popatrzymy na te 18 nastki z dzieciaczkami.

Dita może Ty wskoczysz na kierowniczkę .....

aenye -gratulacje Filipkowego zębolka , zaraz będzie następny, dziąślaka na zawsze straciłaś ;-), a i dobrze że egzamin do przodu:tak:

kate - tulamy mocno, kwalifikacje masz skoro Cię na takie stanowisko chcieli, więc odchowaj dzieci, a ofert na pewno będzie jeszcze więcej, nic straconego , ja gdyby finanse pozwalały wolała bym być teraz z małą, a za jakiś czas dopiero wrócić do pracy.

A co do tych przeziębień to tak jak pisałam dopóki Alicja nie dostała leku przeciwwirusowego to kwasiła się z chorobą 2 tygodnie co troszkę lepiej było to na drugi dzień powtórka z rozrywki, też ją szpikowałałam Eurespalem- a ta inna lekarz która dała przeciwirusowe powiedziała że to taki zapychacz, mało co leczy, teraz daje jej taki syropek uodparniający z jerzówką przepisany przez tą lekarz ale można kupić bez recepty ,niby on dla juniorków ale kazała podawać aż się skończy, jakbędę w domu to napiszę nazwę przeczytacie w necie co to takiego może zaaplikujecie swoim "zasmarkańcom"

PA160061.jpg

PA160059.jpg

PA160054.jpg

PA160052.jpg

PA160051.jpg

PA160049.jpg

PA160046.jpg

PA160047.jpg

PA160045.jpg

PA160038.jpg

podróż na spotkanie
PA160025.jpg

PA160013.jpg

PA160011.jpg

PA160003.jpg

PA160021.jpg

sie rozpędziłam :-)

Kamila - zdjęcia z pociągu rewelacyjne :-D widać , ze Filip dobrze znosił podróż ;-)

Maju , gdzieś na wątkach wyczytałam ,ze gorączka przez gerberka byćmoże , to znaczy , ze juz dobrze z Mariczką ?

Patrycja no wielkie gratulacje dla pierwszego zębolka :-) oby reszta gładko poszła :tak: no i zdrówka Wam zyczę !

reklama
Dita może Ty wskoczysz na kierowniczkę .....

buhahahahaha:cool2:
Dziękuję, Agutka, ale nic z tego.
nie nadaję się do jakiejkolwiek pracy, nie potrafię niczego, nie mam żadnych ambicji, nie mam żadnych zdolności, moje wykształcenie to jedno wielkie g... a o funkcji dyrektora czy choćby kierownika to mogę jedynie pomarzyć...
Wszelkie skrzydła podcięła mi obecna praca i nie sądzę abym kiedykolwiek nadawała się do jakiejkolwiek innej.
Nie szukam już pracy.
Nie ma sensu. Palę się na KAŻDEJ rozmowie kwalifikacyjnej, bo wpojono mi w obecnej pracy że nie nadaję się do niczego.
Będę sobie teraz egzystować aż mnie wywalą a jak mnie wywalą, ucieknę w alkohol albo w coś jeszcze i tracąc rodzinę, bo znajdą sobie lepszą żonę i mamę skończę pod płotem a w najlepszym wypadku w monarze......

:ninja2:

Kate - gratuluję i propozycji i decyzji, naprawde trzeba mieć siłę aby taie coś odrzucić... Niemniej jednak dobrze zrobiłaś, bo jeżeli kasy wam nie brakuje a ty spełniasz się w swoim zawodzie, to Asia i Nat mają szczęscie że mamę mają przy sobie. Buziam.
A co do ferii to gg.

Nonek witaj,
Zdjęcia super,
Anitka - jesteś śliczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry