Zdjęcia ze spotkania fajne, dzieciaczki cudeńka , jak się ogląda to aż dziw bierze kiedy to towarzystwo urosło, wklejcie więcej, popatrzymy na te 18 nastki z dzieciaczkami.
Dita może Ty wskoczysz na kierowniczkę .....
aenye -gratulacje Filipkowego zębolka , zaraz będzie następny, dziąślaka na zawsze straciłaś ;-), a i dobrze że egzamin do przodu
kate - tulamy mocno, kwalifikacje masz skoro Cię na takie stanowisko chcieli, więc odchowaj dzieci, a ofert na pewno będzie jeszcze więcej, nic straconego , ja gdyby finanse pozwalały wolała bym być teraz z małą, a za jakiś czas dopiero wrócić do pracy.
A co do tych przeziębień to tak jak pisałam dopóki Alicja nie dostała leku przeciwwirusowego to kwasiła się z chorobą 2 tygodnie co troszkę lepiej było to na drugi dzień powtórka z rozrywki, też ją szpikowałałam Eurespalem- a ta inna lekarz która dała przeciwirusowe powiedziała że to taki zapychacz, mało co leczy, teraz daje jej taki syropek uodparniający z jerzówką przepisany przez tą lekarz ale można kupić bez recepty ,niby on dla juniorków ale kazała podawać aż się skończy, jakbędę w domu to napiszę nazwę przeczytacie w necie co to takiego może zaaplikujecie swoim "zasmarkańcom"