Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

scarlet, ty zartujesz, oczywiscie..?
na fotkach, co pokazalas, mega fajna laska z ciebie!
mi zostalo 2kg z ciazy, ale zrzucilam je w tej (zawsze chudne na poczatku :-) cos apetytu nie mam). startuje wiec od 55kg :-) ale przybiore pewnie znowu 20kg![]()
wage sprzed ciazy to ja miałam tuz po porodzie :-) gorzej teraz od tego siedzenia w domu juz mam 6 na plusie

mam taka kartke na suficie i tam zawsze jest od jutra 

po ciąży zostało mi jeszcze 3 - ale walczę z tym sukcesywnie i w niedalekiej przyszłości napewno się ich pozbędę
instruktorka aero "pociasza" nas na okrągło ( mało mobilizująco ) , ooo na przykład : tłuszczyk zaczyna się spalać dopiero po 30 minutach intensywnego wysiłku fizycznego , tzn. jak nogi są w ruchu . Biegam ( truchtam ) codziennie po ok. 45 minut - nie dietuję się ostro , bo żyć bez słodkosci nie mogę i nie potrafię sobie ich odmówić no i karmię ciągle , a mimo wszystko schudłam już 8 kg ( jakieś 5 tygodni ) 

) , bo poza gorączką i ogólnym z tego powodu osłabieniem żadnych objawów nie mam .
no brak słów po prostu :-( mam nadzieję, ze to użalanie nad sobą to był jednorazowy wybryk spowodowany jesienną aurą 

???