reklama

mamusie grudniowe:)

Witam w beznadziejnie zimny i deszczowy dzien :baffled:
Aenya ucałuj Filipka niech biedulek szybko wraca do zdrowia i ty tez :tak::tak: a ja polecałam Eurespal dobre zeby na uszka się nie rzuciło :tak:
Maja :-D:-D:-D no to bedzie gimnastyka ;-)
Sto lat dla Piotrusia i zaległe sto lat dla Mariki :-)
A nad morze to ja bym chetnie pojechała :tak::tak:więc trójmiastki morze was nawiedze ;-)w któryś słoneczny dzionek
Moje dziecko bawi sie faksem :-D:-D juz papier wychodzi

reklama
o, kamilko, to jak sie juz zdecydujesz, to daj znac, wtedy zrobie spotkanko :-) chociaz pewnie bedziesz wolala gdzies nad morzem.. najwyzej sie przejedziemy na spacer.. :-)

laski, cud nad wisla sie zdarzyl :-) mlody dzis jak nowo narodzony, noc cala przespana (dwie pobudki z glodu, bo na noc niemal nic nie zjadl) - nic sie nie dusil, nie charczal..
cala noc nie dawalam nic pbolowego i git :-D dzis tez juz cud, miod - smieje sie, lata wszedzie, tylko mu takie juz bardziej ukonkretnione (w sensie - nie tak wodniste) i zolte :-) reweeeeeelka!
laski, polecam ten sinupret vel esburitex - to niemalze to samo :-)
naprawde DZIALA!!!!

az mi slonce zaswiecilo za oknem, heh :-D

Maja - jasne! :tak: 12 listopada się stwiamy u was w pełnym rynsztunku;-)

Co do poświętach, to nie wiem, bo my się wybieramy po świętach /no tak gdzieś 29 lub 30 grudnia/ do Dity na Sylwestra:-D ale zawsze zapraszamy!!!

Patrycja - super, że już OK z Filipkiem:))) dostałaś msg na priv???

A u nas pogoda miodzio:tak: słońce świeci, jest trochę zimno, ale spacer z dziećmi mnie nie ominie:-)
Narka
muszę ten syf sprzatnąc:baffled:
mama moja do mnie dziś przyjedzie, bo jutro i w niedzielę musi zająć się dziećmi
ja jadę do szkoły
Tymczasem:happy2:

ide kuknac na ten sinupret

bo moje zaglutowane ze hej

chociaz humor im dopisuje jak na razie

aenye jak dawkowalas sinupret i esberitox?

kurcze musze wracac do pracy

wychodzi na to ze najwiecej pisz ena bb jak jestem w pracy....

8 kropli jednego i drugiego 3 razy dziennie.
naprawde bomba!
jedyne, co potencjalnie niebezpieczne w tym, to ten etanol - bo poza tym tylko wyciagi ziolowe. ale dzieki temu bardzo mocno rozgrzewajacy, inhalujacy.
goraco polecam :-)
niedobre w smaku (gorzkie troche, chociaz mi w sumie smakuje, lubie ziolka), ale trzeba wmusic.

do mojego zaraz tesciowa przyjezdza i jedziemy z D. ogladac nasza ksiege wieczysta - jakies krzaki sa ponoc. grrr.

aenye - dobrze ze już dobrze.:tak:
...etanol....:cool2:

Co do ziół - ja kiedyś Alce podawałam esberitox - cyba toś a'la właśnie sinupret czy esburitex - chyba nawet to samo tylko firma inna;-)
Alka miała swego czasu fazę na infekcje dróg oddechowych - tydzień choroba, tydzień przerwa i tak w kółko.
A esberitox jej bardzo pomógł - po prostu przeszło jak ręką odjął.:tak:
Tylko ja nie miałam pojęcia,ze można to niemowlętom dawać;-)

ja sie tylko melduje szybko, że zyje i w przyszlym tygodniu chyba wróce na BB
ja narazie tylko na 20 minut dziennie mam neta u brata
Olivierek zdrowy ma juz 8 zębów ładnie sam chodzi
buziam wszystkie Mamy i Dzidziole

fajna buzka::cool:

reklama
ja tak w glebi serca lubie taka pogode, bo z czystym sumieniem mozna nie isc na spacer z dziecmi:-p

hehehehehehe

aenye jak widac cuda sie zdarzaja
calusy dla filipsona

my dzisiaj pojechalismy zarejestrowac nasze " nienarodzone" dziecko, wzielismy takse i w ten ponury deszczowy dzionek zajechalismy na starowke do urzedu
ale co sie okazalo...
ze MUSZE miec ksiazeczke ciazy bo moge przeciez oszukac nasz wspanialy kraj
wiec kuzwa po rozmowie z pania kierwownik i innych prosbach olalismy akcje do za tydzien bo szymon ma wolne tylko piatki
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze przy tej samej sytuacji z ignacym zadnej ksiazeczki ode mnie nie chcieli i jeszcze sie smiala urzedniczka ze raczej watpliwosci to moze miec niewidomy...
kuzwa w koncu nie wypchalam sobie brzucha !!

tak wiec wydalam na taksowy 45 zeta pojezdzilam po zalanej deszczem warszawie i tyle
wiwat formalisci i inne biurwy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry