reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Maja, Marika to ma uśmiech na paszczaku od obudzenia do pójścia spać :tak::-)
Przecież nie krzywiłaby się na pierogsy ;-)

U mnie dziś pierwszy raz przy zasypianiu nie było nawet mikrokwęku. Demon na hasło Piotruś idzie spać obrócił się na drugi bok i poszedł spać :-)

Aenye - jakoś sobie nie wyobrażam pokłócenia z Pawłem, bo on jakiś w typie: morze cierpliwości i tona spokoju :happy2:

A koleżanka nowo wprowadzona do domku to jakiegoś neta kiedyś będzie mieć, co by tu siedzieć w końcu na bieżąco? Kate, wiesz coś może co tam u nich? :happy2:

nonek pozdrawia i lada moment sie wprowadzaja
takiego esa dostalam wczoraj

ja w swieta jadlam wszystko :-p
mlody po prostu dostal flaszke, nie moglabym sobie odmowic chyba grzybowej mojej babci:rolleyes:
w te zamierzam tak samo :cool2:

no, to jakis plan :-D

kasia
- gorzej z moja mama :zawstydzona/y: czasem jest strasznie upierdliwa i na pewno bedzie wszystkiego dogladac. i jak cos sie jej nie podoba na pewno kaze robic od nowa.. erghhh

ale powiem wam :-) dzisiaj bylam po raz 1. w salonach roznych i tak:
1.kafelki do kuchni robimy takie same jak mamy teraz, bo dalej najbardziej nam sie podobaja :-)

2.mamy problem z podloga - nie wiem, czy zdecydowac sie na panele wysokiej jakosci i klasy scieralnosci najwyzszej, czy na drewniane panele.. kto pomoze? koszt podobny, troche taniej panele. drewno sie bardziej niszczy, ale malo widac, a panele stukaja i nieraz mozna je na bialo porysowac. ale plusem paneli jest to, ze moge nimi przedpokoj wylozyc i nie musze robic tam terakoty (drewno raczej odpada).

3.nie wiem, jakim cudem zmiescimy w naszej lazience ktoras z tych nowoczesnych wanien naroznych - a chce tylko taka i zadna inna, zwykla, ale narozna ma byc i juz!! i mam leki, ze nie wejdzie, bo sa OGROMNE

4. ogladalam niemieckie kuchnie i w 4-6tyg robia zajefajne, koszt wraz z urzadzeniami ( lodowka pod zab., zmywarka pod zab., piekarnik pod zab., mikrofala pod zab. i okap, wiekszosc z beko) od 10000. i sprawdzimy jeszcze u zwyklego stolarza, ale pewnie podobnie wyjdzie..

no i wsio :-) nawet zadowolona jestem :-) mam juz nr do kafelkarza dobrego jakiegos, wiec Pawel nie musialby nam kafelek robic, podlogi tez ktos polozy pewnie z firmy, wiec tylko malowanie/wykladziny/listwy, takie tam zostaja.. nieduzo, moze sie uwinie..?

aenye teraz jest multum wanien do wyboru :tak:

co do kuchni to np dobrym rozwiazaniem jest kupienie srodkow i systemow szufladowych i te pe np w Ikei czy black red white- sa naprawde dobre i wychodza niedrogo
fronty mozna zamowic wtedy jakie sie chce- w sumie koszt calej kuchni obniza sie bardzo...
ja mam zamiar tak zrobic jak bede w koncu remontowac

co do mamy to lepiej wszystkiego dopilnowac i dojrzec po 10 razy niz potem maja wylazic fuszerki i trzeba poprawiac po "fachowcach" i sie denerwowac

sugar - wiem, wiem, dlatego mame uwielbiam, chociaz mnie wkurza. jest perfekcjonistka i nikt na tym zle nie wyszedl, fuszerka nie przejdzie na pewno. ale nie chcialabym, zeby Pawel i Kate mieli potem do mnie jakies waty ;-) kumasz. tak uprzedzam fakty, moze bezpodstawnie :-) mama sie wszystkich nie czepia, tylko tych, co nie robia dobrze :-)
a co do kuchni - o czym mowimy? mowisz o - jakby - szkielecie kuchni? szafki bez drzwiczek? tak mozna zamawiac?
ale nie sadze, by mi same drzwi zrobili w tych niemczech.. a jak cos nie przypasuje.. chyyba sie nie zdecyduje.

Raju Dominik dopiero zasnął:wściekła/y:
Masakra:no:

No ale że juz śpi to Wam powiem że nie pochwale sie prezentami bo to ciuchy, Ania ich już nie będzie nosić, a ja się bardzo cieszę, bo bede mieć extra fajowe:-) I nowe dla mnie mimo że używane (ale też lubię takie):-)

Oooo fuszerki to coś czego nie znoszę, dlatego w moim domu wszystko robi T sam.
I dlatego ciągle trwa remont:-p Ale jak coś sie kończy to jest mega cudne. I sam zrobi mi meble do kuchni, jakie tylko będę chciała. I tu mam kłopot bo nie wiem jaki kolor. Najchętniej chciałabym białe, ale :dry:sprzątać to ja nie chce co 5 minut i ciągle ze szmatą biegać:no: chcę w każdym razie mieć mega jasną kuchnię duuuużo światła i fajny klimacik po zmroku:tak:

Patrycja - :-D:-D:-D:-D:-D Paweł jest mega spokojnym człowiekiem, cierpliwy jest na maxa... ale jak ktoś mu zaczyna "wykonywać pracę za niego";-), to powie, spoko:-)

Jutro mnie nie ma, bom w szkole:tak:
Ciao:cool2:

reklama
kochane
dzieki za zyczonka dla bruniastego
my tez skladamy zyconka wszystkim 10ciomiesieczniakom
ich mamusiom i tatusiom i wszystkim mamusiom grudniowym

u nas ok, tyle ze brunek przeziobiony, z temp. i gilami
a ja z okresem:cool2: takim ze az dzis zrobilam pidżama day:cool2::shocked2:
mlody ma strasznie podkrazone oczy, since jak ta lala i opuchniete, oddalam jego poranna kupke do badania na lamblie i roboaki:baffled: az sie boje co wyjdzie, ale lepiej wiedziec jak nie wiedziec

moze jak w koncu kiedys bedziemy zdrowi to sie umowimy z miłka na to piffko:cool2:

kate powodzenia w szkole;-)
aenye moi rodzice dopiero co robili sobie kucnie na wymiar super aj waj i zaplacili za meble chyba ok 4 tys
jak sie poszuka mozna zrobic tanio i ladnie, tylko musialabys sie przejechac po okolicznych targach i gieldach a nie salonach meblowych

ditka 3 maj sie kobieto, dobrze ze w koncu wybralas sie do lekarza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry