reklama

mamusie grudniowe:)

piąteczek huurrraaa :cool2::cool2::cool2:

wszystkiego naj dla naszych solenizantów

uuuu ćwiczenia też by się przydało na siłkę pochodzić bo du pa i flaku z przodu nie wyglądaja za fajnie :baffled: ale jakoś motywacji mi kurna brak :dry:

Ditka tak marudziłas, że schudnąć nie możesz, że mało jesz i takie tam ;-) a jednak Ci się udało, może zrób tak ze zmiana roboty co :tak:

Sugar ja już też czekam na Twój poród jak powalona, nomalnie sama bym już chętnie miała drugiego dzidziersa :tak::szok::shocked2:

przesyłam uściski dla chorowitków :sorry2:

reklama
Byłam dziś u lekarza, dostałam skierowanie do szpitala:cool2:
Kochany mój lekarz uświadomił mi że jak się szybko nie zoperuję to kamyk z woreczka może mi się przemieścić gdzieśtam, zatkać cośtam i spowodować zapalenie trzustki = baaardzo ciężka choroba, czesto = śmierć:cool2:
I cytuję ,,jesteś młoda ładna dziewczyna, szkoda to zmarnować":cool2::cool2::cool2:

Normalnie zamiast się martwić chce mi się śmiać:cool2:

Dobra, dobra, ale na operację pójdę, spoko:tak:
I teraz uwaga : nie kryguję się:tak: Mówię tylko co i jak myślę:tak:

jesu Miłka weź ja podeślij do mnie :-p:-p:-p
dita wytnij kamora!
lucky pokazuj prezenty!!

moj konkubent siedzi na kanapie i oglada gwiezdne wojny( po raz 1000) razem z mlodym
zapowiedzialam ze jesli mały bedzie sie budzil co chwile z powodu snu o mieczach swietlnych bedzie do niego plincowal bo ja mam to gdzies :tak:

no i tak się pięknie piąteczek zapowiadał...czyste okna, bronek...i mi ku rwa wodę zakręcili no piknie :wściekła/y:w zlewie z miliard garów, koty oczywiście zaszczały całą kuwete (normalnie się chyba zmówiły szmaciary co by lać ile wlezie) a brudne ciuchy walają się po całej chacie (miałam własnie wstawić pranko) no cóż trzeba się napić :cool2: bo co tu innego robić :-p;-)

Dita, ja miałam historię o której lekarz ci opowiada, kamyk mi się przemieścił i przewód żółciowy zatkał. Byłam pięknie żółta, bilirubina 14 (norma 1), Coś mi tam zagmerali i wstawili rurki, potem wyjmowali woreczek, potem jeszcze rurki. Zapalenie trzustki też miałam, zajebiście boli, 3 dni nie spałam mimo maksymalnych dawek przeciwbólówek trzech typów. Taaa. Operacja to w ogóle luz blues był i nic mnie po niej nie bolało wcale. Przeciwbólowe miałam 12 godzin potem nawet nie potrzebowałam. A miałam i laparoskopowo i normalnie bo mi te kamienie w przewodzie siedziały i nie dało się laparoskopowo.

Sugar, hehe, oszukać dobry motyw :szok::-D

Luckymama, fajnie że u ciebie fajnie :happy2:

Dzięki za życzonka! Składam zaległe dla Mariki, Iggiego, Juleczki i Bruniastego :-)

Ja dziś pół dnia w marketach budowlanych, teraz zapowiadają się dwa tygodnie babysittingu a Darek będzie na budowie z chłopakami działał jako doglądacz :sorry2:
Za to na forumie będę ;-)

Miłka, gratuluję teściowej :tak::-) U mnie babcia też zadomowiona, obiady ostatnio gotuje :-):happy2:

reklama
kate, kochana! zapomnialam ci odpowiedziec. dostalam ofcoz priva i bardzo dziekuje. do pawla zadzwonie, jak tylko dowiem sie, kiedy odbiore mieszkanie - chyba w przyszlym tyg na poczatku ma byc juz. no generalnie zapytam jak z czasem.
ps. troche sie boje, zebysmy sie nie prztyknely przy okazji robocizny po znajomosci. mam niejako zle doswiadczenia. brrr. to by byla masakra jakas :-)

kasia
- to fajnie, ze z nami posiedzisz!

lucky
- cudnie :-) pochwal sie prezentami!!

Dita
- dobrze, ze juz masz to skierowanie. to kiedy idziesz?

swoja droga, pomyslalam, jak niewiele czasu zostalo do Swiat..

kocham Swieta nad zycie :-D a zeszle jakos mnie 'ominely' (z racji innych cudow) i sie stesknilam :-D fajooooosko!!
a mloda na pewno zdaze skonczyc karmic przed BN 2008 :-D chocby wlasnie z tego powodu ;-) zeby zjesc tone pyfnych pieroguf z grzybkami i slodka kapusta :-D i zuru na grzybach i cebuli :-) i innych wspanialosci..
mniaaaaaaammm!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry