reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Majstry moje prawie skończyły :-) nie obyło się bez wpadek :-D:-D jak zwykle zreszta zabrakło piachu i cementu :szok::szok: ale spoko maroko załatwiłam wjazd na żwirownie :-D:-D i pasku sobie wzieli cement sie zakupiło i był tylko 30 min przstoj
Raju jak dobrze ze juz ta podłoga prawie zrobina :cool2: aha i jeszcze coś cieknie w piwnicy :szok: na korytarzu z naszeko mieszkania tzn woda z betonu ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie jak cos to jestesmy ubezpieczeni
Aenya nie wiem czy u was jest ale Senator jezcze dobre kuchnie robi i tansze niz Komandor

normalnie 3 raz pisze ten post. non stop sie cos przy wysylce zawiesza,nie pamietam co napisalam przedtem...:wściekła/y:
Jak tu apetycznie: murzynek, wesele urodziny…:-)
A z meblami nie pomoge, moj maz robi pieknie kuchnie,meble itp., ale jestesmy w irolandii wiec coz:no:
Monsz dostal podwyzke :-)I jutro uderzamy na szoping.zaczely sie jakis czas temu wyprzedaze letnich ciuszkow, jak ja to lubie…:tak:
Buziaki dla swietujacych 10 miesiecy!!!!!!!!!!:-D
u nas w polsce padal grad i snieg wczoraj:szok:
a tu w irolandii sloneczko i ciepelko. maly z babcia grzebia sie w piachu nad oceanem.nie, na kapiel jest zbyt chlodno ale na spacery miodzio;-)

Dita Brak kasy na spotkanie mnie nie puścił:-(-teraz wesele a budżet za bardzo mamy obciązony a druga sprawa to ja wstydliwa jestem i jakoś tak nie umiała bym przyjechać i powiedzieć "hej jestem czarna z bb jak się macie" :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Miłka do Ciebie mam jaką godznkę drogi samochodem:-D

Się melduję:tak:
w szkole fajnie, ale od razu z grubej rury

poczytałam, ufffff....
Biedna Lucky... no wirtulam:cool2:
i spadam spać, bo padam na pysk

NO LASKI NA WYBORY JUTRO MARSZ!!!:-)
I niech mi która zagłosuje na PiS:wściekła/y:
to przyjadę i du pę skopię;-)

Dobranocki... miłej nocki:-D

reklama

Nowe wątki