reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
HEJ!
Mój kluseczek kończy dziś 10 miesięcy! :-):-):-)

Ależ ten czas umyka... mój synek rośnie jak na drożdżach, woła "mama" i już prawie chodzi! Jestem bardzo szczęśliwą mamą:-D

Sto lat dla solenizantów!:-)

mi tu, kasu, mi tu.. ja mialam baaardzo zle przeczucia przed wyborami, dzis jakos nie, na szczescie! i slonce pieknie u nas swieci!!! pieknie :-) dobrze to wrozy!

ja ide przed obiadem, coby dwa razy z domiszcza nie wylazic z mlodym :-)

Ja już po głosowaniu :tak:

Pogoda faktycznie cudna , tylko zimno , ale nie marudzę bo to prawie listopad już , więc na upały nie liczę - cieszę się , ze słonko świeci - aż milej na duszy :happy2:

Miłego dzionka Wam życzę !;-)

a ja nie ide na wybory i mam troche dola
w sumie pierwszy raz nie ide
ale dlatego ze nie zalatwilam sobie papieru do glosowania bo jestem zameldowana w lodzi
ja raczej z rodziny liberałow, moi rodzice i ja PO
ale np moja ciocia ( siostra taty i jej rodzina) bardziej skrajni prawicowcy
zreszta u mnie zawsze byly nastroje prawicowe i solidarnościowe wczesniej
opozycja etc

a z innej beczki ide zaraz do szpitala pogadac z polozna :-)

a ja wczoraj bylam wieczorem na gwiezdnym pyle :-) spodziewalam sie supermega produkcji a la tolkien, z taka obsada, takimi recenzjami, takim szumem wokol - a tu guzik.. basn dla dzieci tylko i juz. zero wglebienia sie w zaden temat.. eeech :-)
ale przyjemnie sie ogladalo mimo wszystko :-) szczegolnie de niro w roli transwestyty ;-) czy co tam ;-)

reklama
A je jeszcze nie głosowałam ale zaraz juz sie zbierac bede :tak::tak::tak: napewno nie na Pis :no::no: tylko na PO :tak::tak:
Moja kumpela polazła i skresliła pis bo mówi ze jest za tym zeby walczyc z korupcja :-D:-D:-D a jak rodzila to dała w łape 500 dla lekarza i ostatnio miala jakis zabieg tez zalatwiany :-D:-D:-D paranoja a myslalam ze nie ma mlodych pisowcow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry