reklama

mamusie grudniowe:)

u nas zebych sztuk jeden na dole, jaki to etap?? ;-)

roni, gratki dla jasiencji :-) a z kuchnia sie jeszcze pomysli, na razie mi sie odechcialo :-p

ogolnie zmeczona jestem i pewnie tylko sobie poczytam.

kissss

reklama
Witam
po dłużesz przerwie ale raczej nadal nie na długo:confused2:
do soboty jestem u siebie w chawirze na noc i mam neta przy którym siędze krótka bo mały daje mi tak popali, że jak dotrzymuje do tej godziny to jak święto prawie
u nas zębiszczy 8sztuk 4 u góry i tyle samo na dole
nie mam czasu nadrabia a więc się wstępnie witam
gratuluje wyczynów, małych urodzinek i zębików i reszty nadzywczajnych zdarzeń które mnie omineły:rofl2:

he sugar malymi kroczkami a ja sie cofam... dzis wyl od ok 15:30 do 17, kiedy to w koncu po moim glaskaniu calowaniu itp usnol:-(
i o 18 polazlam go obudzic, wzielam na rece i zaczelam glaskac zeby mial mile przebudzenie.... i sie wlasnie z nim obudzilam na kanapie:cool:
przelozylam do lozeczka i jem kolacje:rofl2: a on dalej spi i pewnie mi zrobi pobudke o 3 w nocy:eek::eek:

hej :-D tym razem ja pirsza brrr

agaton, ja tez sledze z zapalem ten program :-) fajnie na takie zwinne osobki popatrzec :-) slicznie tancza. najbardziej mi sie podoba roofi i piotr, hip hop rules :-) i ania :-) oni maja najbardziej 'plynne' i takie hm... pelne pasji ruchy :-)
fajnie :-) chcialabym, by ktores z nich wygralo program :-) ale pewnie nie da rady.

moj mlody dzis mnie zaskoczyl swiatecznie, pobudka o 5, 6.30 i wreszcie ostateczna o 7.20. grrrrr. niewyspanam na maksa. ble.
D. dosypia, moze o 10 go obudze i dospie z godzinke.. ;-)

w ogole jakies horrory mi sie snily :angry: nie znosze tego.

w ogole nie chwalilam sie na forum - znalezlismy ekipe remontowa (wiem, ze od tego jest watek, ale to moze wszystkich zainteresowac ;-) ) i juz od poniedzialku wchodza robic nam balkon :-D fajnie
najgorsze, ze nie mamy zadnych materialow jeszcze!!! :szok:
no ale jak bedziemy miec, to powinni sie uwinac do konca listopada :-) i bedziemy mogli juz isc na swoje od razu!! a nie do mamy :angry: to by byl sajgon!!
i nie biora duzo :szok: naprawde mamy mega szczescie :-)

..aenye Olivierek od ponad tygodnia wstaję o 5.20 :wściekła/y:
wstaje hihra się siada i zaczyna ze mną dyskutowac:baffled:
dlatego taka ściorana chodze ostatnio:confused2:
do tego moja Matka mnie wykańcza psychicznie :angry:
życie jest piękne:eek:

gratuluje ekipy remontowej oby sie nie okazało, że to partacze
trzymam kciuki bo wiem ile to później newrów...

reklama
trzymaj trzymaj :-) ale troche ich przeskanowalismy i wyglada na to, ze git :-) generalnie to nie jedna ekipa, tylko firma, maja kilkanascie ekip z roznych dziedzin, jakos to tak profesjonalnie wszystko wyglada :-)
no zobaczymy, mam nadzieje, ze nie bede zalowac pospiechu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry