reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ania z tego co pamietam tylko raz tanczyla solowke ;-) chyba
moze sie myle, niewazne :-) w ogole sliczna z niej dziewczyna, uwielbiam taka urode :-)
Maria tez tak samo tanczyla jak tydzien temu, to samo Ida, Diana :-) eheh.
chlopcy wymiataja w tym programie i tak.

Maria mnie wkurza na maksa, nie podoba mi sie i juz :-D blachara taka. ale trudno ;-)

Natalia gites, swietnie tanczy i nic do niej nie mam. ale fakt, ta twarz.. ale dla mnie bedzie git, jak ona wygra, taki polsrodek :-)

dzieks za gratki, laski :-D

sto lat dla chlopakow!!

Laseczki ja na chwileczką się pochwalić ;-)
Że uczę moje dziecko samodzielnie zasypiać od wczoraj:sorry:
Jest 30 min darccia mordką a potem zasypia SAM:szok::szok:
i tu pytanie do dziewczyn co stosowały te metody
kiedy on sam zaśnie bez darcia mordki w którym dniu??????
i czy jest jakiś kryzys cięższego dnia ???

Gratki dla ząbkowych dzieciaczków
u nas tylko 2 na dole Kasownik???tak??
buziaki

reklama
jo, raz?? jakos myslalam ze wiecej ;-)
ale taka juz mam pamiec ;-)

ja tam z pozycji ignoranta sie wypowiadam :) i dlatego stawiam na roofiego, piotra lub anie :-) heheh

Diana git, ale jakas infantylna strasznie, a Maria uokropna, nie podoba mi sie jej styl i w tancu, i w ogole :-) ale zawsze ma fajny mejkap, trzeba jej przyznac! (na probach itepe, nie mowie o programie samym, bo ja tam stylizuja pewnie)

niewazne, niewazne :-D

i super, ze sobie jedziesz.. ale fajnie :-)

kate
- wlasnie, mialam pisac do ciebie.. no ciesze sie, ze znalezlismy, zobaczymy, co wyjdzie z tego :-) oby wszystko, co najlepsze :-D
na razie zrobilismy wstepna wycene z wszystkimi mozliwymi bajerami (z ktorych pewnie z czesci zrezygnujemy) i cena jest wrecz niemozliwie przystepna, nizsza, niz sie spodziewalam :-D dziwne :-D heheh
jak co bede blagac Pawla, zeby nam robil poprawki, heheheheheh :-D oby nie, juz drugiej takiej jazdy nie zniese..

czarna
- moj sie raz darl 2,5h, to pierwsza noc. druga tylko pol godziny, potem juz ladnie spal sam, bez jekow :-)
dzisiaj pieknie zasypiamy - klade go, daje pic/mleko (zalezy czy dzien, czy noc), gasze swiatlo, wychodze, zalaczam pozytywke (taka naciagana, zwykla, gra moze dwie minuty) i pieknie sam zasypia :-) i spi dopoki nie zglodnieje, ok. 5-6 pobudka.
a tego mozna oduczyc?? bo juz mi sie marzy luksus w wersji luxlux, zeby spal bez pobudki do 8.30 :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry