reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
patrycja jest sposób zeby nie karmic dziecka w nocy
1sp. to jest ta sama metoda co z usypianie-wchodzisz wychodzisz- lub
2sp zajmuję trochę czasu czyli jak dajesz mu jesc o tej 6 to nastepnej nocy nastawiasz sobie budzik na 5.30 i dajesz mu butle,2 nocy dajesz o 5 butle a potem o 4 nast 3 itd.
az przestanie się budzić w nocy na buteleczkę

:-) Ja przestałam karmić w nocy ot tak :tak: bo ja cycem karmiłam w nocy nic innego nie szło i raz sie napilam winka duzo :-D i mały wstał ja mu wode smoka troche sie pokrecił i usną :tak: i tak juz od tamtej pory

Patrycja - skoro piszesz, ze tak tanio, to może sprawdz dokładnie wycenę? a oni oglądali mieszkanko? bo wiesz... może zrobili kosztorys "jako taki" a potem się okaże, że wyjdzie duuuuzo więcej... no nie chcę cie straszyć i wierze, że bedzie dobrze, ale mam takie zboczenie... no i ekipa od reki? na fachowców to raczej trzeba czekać:-D
ale mam nadzieję, że bedzie OK i pamietaj!!!! nie płać jakiejś wielkiej zaliczki:no:
no i napisz ile ty liczyłaś, że wydacie, a ile wam policzyli... ocenimy:-)

My juz po wrocilismy z cmentarzy.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze w tym roku moglam swieto zmarlych spedzic w pl ... 4 lata nie bylam a strasznie lubie i sentymentalnie podchodze.

STOWKA DLA CHLOPAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a propos u can dance to ja uwielbiam Marie ma w sobie taki wyraz, to co robi z cialem, i solowki rzeczywiscie calkiem inne, i skad ta blachara?? ;) Sliczna dziewczyna, zyje tancem i to widac, jak dla mnie powinna wygrac i bardzo lubie Roofiego, Piroga nie znam ;) wiec nie zajmuje glosu w tej sprawie, ale co PAzura tam robi to dla mnie tez zagadka...

a my dzis zaliczylismy pobiliski cmentarz od rana z moimi rodzicami, 2,5 h spacerek Agatka miala, potem chwila wytchnienia i obiadek u moich rodzicow, pychotka,m synus mojej sis obfotografowany przez J cala rodzinna sesja byla, hehe i winko przez mojego ojca zrobione i wszyscy w dobre nastroje popadlismy przy tym swiecie zmarlych ;)

Wszystkiego naj dla chlopakow

ja tez ogladam tance, ale fak wczoraj zapomnialam, zrobiismy sobie z T wieczor gier i gralismy razem w przygodowke:-p

aenye gratuluje ekipy, moze nowi na rynku i dlatego cena przystepna?

ale uwazac trzeba bez dwoch zdan

u mnie humor sredni cd, ale na poprawe zrobilam sobie zakupy w gap online(sobie tylko jedna rzecz, glownie dziewczynom kupowalam), jako ze do europy nie wywylaja, siostra mi zamowila i niedlugo wysle

od razu sie lepiej troszku poczulam, a co:sorry:

my nie bylismy dzis na grobach, ja mam groby w Bialymstoku i Gdyni, Tomek w Wawie byl kilka dni temu u dzidkow, a u mamy poza wawa to takie korki ze zawrocil z trasy

teraz oby do 19 :-p

pozdr

Melduję się, jestem, groby pozwiedzałam (my mamy wszystkich na jednym cmentarzu, więc mało jeżdżenia w korkach). Czsu jakos nie mam kompletnie na nic :sorry: Byle do weekendu ;-)

reklama
A my na grobach nie bylismy wszystkie mamy daleko auta brak pójdziemy jutro na spacer niedaleko jest fajny cmentarz z górkami i znicze fajnie płona :tak:
A co do tańca to Pazurowa tańczyła kiedys w klubie GO Go :tak: i musi jakaś ekspertka z niej wielka :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry