reklama

mamusie grudniowe:)

wsadzilam pranie do pralki i postanowilam poprasowac
normalnie ocipieje
chyba jaies zajecia musze sobie zalatwic :-p:-p:-p

najlepsze jest to ze caly czas sie lapie na tym zeby nie halasowac bo wydaje mi sie ze mlody spi hehehe
zboczona jestem normalnie

reklama
sugar - kurde, rozumiem cię, ja miałam teraz propozycję wyjazdu z pracy do Wilna na 3 dni (w sumie nic fajnego, musiałabym stówę dopłacić + na wydatki w Wilnie co mi się nie uśmiecha) ale przede wszystkim nie pojechałam bo musiałabym moje glony opuścić na 3 dni.....
I tak samo nieistotną rozumiem dlaczego Flipa nie oddała teściowej.
Oj, ciężko z dzieckiem się rozstać;-)
Pamiętam jak zaczęłam pracować, Alka miała 3 lata a ja pojechałam na szkolenie na 4 dni do Katowic - płakałam 2 dni, a kolejne 2 odliczałam czas do przejazdu ;-):cool2:

atol - ojezu, ceny mnie powaliły:szok:

Sugar odpoczywaj, wysypiaj sie ile sie da (ja o tym marzę najbardziej), a Iggiemu na bank u babci bedzie cudnie i niczego mu nie zabraknie:-).

Atol masakrycznie wielka przebitka:eek:

Kasia tez do wyrka:-)

Dita przez Twoją wiadomość o tym z Univesu jakoś chodzę i mam ciary na plecach. Jak był u Wojewódzkiego nie wyglądał na silnego człowieka. T powiedział, że nie pożyje długo:baffled:

Dita, Sa_raa - straszne te domowe tragedie.. my mielismy od zawsze taka tradycje, ze stawiamy lampki na opuszczonych grobkach dzieci..
straszne.. tyle malenkich aniolkow.. niektore rodziny kilkakrotnie musialy przezyc te tragedie :-( nie wyobrazam sobie tego..

atol
- niezle :-) ale dobrze, niech zarabiaja :-) nikt nikogo nie zmusza do kupowania ;-)

ja uwazam, ze swieto zmarlych to kochane swieto. bardziej, niz zwykle, zblizamy sie do tych, co odeszli, ktorych kochalismy badz nie.. a o tych, ktorych nie zdazylismy poznac, mozemy posluchac cieplych opowiesci..
i spotkania z rodzina, ktora zyje jeszcze - to tez wspanialy element tego dnia :-) jak sugar mowi - poki zyja jeszcze..

przesadzilam??? czy ze pisze prawde?? ze sobie dziewczyny o wozkach nie moga pogadac?? bo sie licytujemy jakie tematy po ile zl byly poruszane?? bzdura, nie mam zamiaru laskom ograniczac tematow do rozmowy tylko dla tego ze nie moge sobie na jakis sama pozwolic, mam sie licytowac o czym pisano??? jak przesadzilam twoja sprawa, ale skoro sugar czy roni czy kto inny ma potrzebe x-landera podwojnego nawet za 5 kola nie bede od nich wymagala zeby sie nade mna litowaly i o tym nie pisaly

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry