reklama

mamusie grudniowe:)

hehe...to u mnie się udziela pod postacią pożądków :) sprzątam jak opętana :P wczoraj umyłam okna, zrobiłam 4 prania, umyłam cały samochodzik(zeszło mi na niego chyba z 4godziny) z nudów, zmieniłam pościel i ogólnie tak zgubsza ogarnełam chałupkea dzisiaj już myśle co by tu sprzątnąć :P Śmieje się do teściowej, że zaraz u niej zaczne sprzątać a późńije u szwagierki bo u mnie już braknie rzeczy do czyszczenia :P

reklama
Sa_raa nie przemęczaj sie kobito!!! Okna niech myje ktoś inny! Pamiętaj o zkazie rąk u góry ;) A tak dla rozstresowania róbkaj wszystko inne :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny moje kochane, mi się skończyły pieniążki na remont i na razie stoimy w betonowych ścianach, bez umywalki, wanny i wogóle bez podłogi, ale mam nadzieję , że za tydzień wszystko znowu ruszy. Mój Tomszek dzielnie rozprawił sie z dachem i z dużym pokojem, przedpokojem. Ja cierpliwie czekam z Lilusiem kiedy tatuś skończy ;D

Wszyscy cos remontuja hehe ja sobie odpuscilam :)

Rozczula mnie moja kolezanka z Lutowek ktora mnie wczoraj strasznie molestowala bym zamowila jej wozek na allegro, ona jest taka niecierpliwa i juz chcialaby miec wszystko hhehe

Sa_raa nie tak ostro bo sie przemeczysz.. ja po sprzataniu pod lozkiem przez 3 dni nie moglam chodzic i mialam straszne skurcze, wiec odpuszczam sobie ggruntowne porzadki :)

Dzięki za troske :)

Ja poprostu nie moge usiedzieć w miejscu bo mnie szlak trafia ;)
Okna mam na szczęście dość niskie także nie zadzieram rąk wysoko :)
Szwagierka się ze mnie smiała wczoraj i pytała czy już się do szpitala chce wybierać bo ona przed swoim porodem wszystkie okna myła, żeby tylko szybciej było :P

Nieistotna no to koleżanka naprawde niecierpliwa ;) a na jaki wózeczek się zdecydowała jak można z ciekawości zapytać ???

Wczoraj zrobiliśmy własną imprezę tzn T+L+ja. Dla znajomych grill w sobotę, Było świetnie, miło i cudownie ::). Nawet przyznam się że wypiłam lampkę wytrawnego czerwonego wina ;) Strasznie potrzebne sa takie wieczorki, od razu bardziej chce się żyć...

Dziś idę do ginekologa, kontrolna comiesieczna wizyta :laugh: mam nadzieję że będzie ok ;)

Skromnie powracam w wasze grono:))))
Co prawda sprawy remontowe już sie skończyly pozostało dopieszczanie mieszkanka i sprzątnięcie tego całego syfu!!!!!!!!! Lece poczytać co się działo a widze że nie oszczędzałyście się:))

reklama
:D :D :D :D :D Czarna !!!!!!!!!!!! kobietko wreszcie aleśmy się stęskniły za Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Czytaj czytaj masz wiele do nadrobienia :D

Przede wszystkim pochawl się szybciutko kto tam u Ciebie w Buniu mieszka i jak się będzie zwało to cudeńko maleńkie ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry