..aenye
Mama grudniowa'06
hejjjjjjjjj
sugar, jako ze mamy skrajnie rozne gusta nie powinnam sie chyba wypowiadac
ale - zdecydowanie nie Jozefina i Elzbieta, dla mnie brr jakos tak twardo.. a Melania sliczne imie, naprawde wyjatkowe, rzadko spotykane i jednoczesnie tak miekko brzmi :-) i sliczne zdrobnienia - Mela, Mila.. a to, jak beda wolac, bedzie zalezalo od was, jak bedziecie wolac Mila, to raczej Mela nikt jej nie bedzie nazywal (co do skojarzen), chociaz mi sie i Mela podoba bardzo :-)
generalnie jeden z moich typow imionowych ;-)
u nas hydraulik juz dziala, zaraz ostatnie zaswiadczenia zalatwiamy i potem do gdanska na umowe, a potem zamawiac kuchnie do ikei.. ooooochhhhh :-) mega decyzyjny dzien dzis ;-) uff
sugar, jako ze mamy skrajnie rozne gusta nie powinnam sie chyba wypowiadac
ale - zdecydowanie nie Jozefina i Elzbieta, dla mnie brr jakos tak twardo.. a Melania sliczne imie, naprawde wyjatkowe, rzadko spotykane i jednoczesnie tak miekko brzmi :-) i sliczne zdrobnienia - Mela, Mila.. a to, jak beda wolac, bedzie zalezalo od was, jak bedziecie wolac Mila, to raczej Mela nikt jej nie bedzie nazywal (co do skojarzen), chociaz mi sie i Mela podoba bardzo :-)generalnie jeden z moich typow imionowych ;-)
u nas hydraulik juz dziala, zaraz ostatnie zaswiadczenia zalatwiamy i potem do gdanska na umowe, a potem zamawiac kuchnie do ikei.. ooooochhhhh :-) mega decyzyjny dzien dzis ;-) uff

i dopiero o 10 zasnął