reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Cześć kobiety.

Byłam z dzieciami u lekarza, bo chore znowu niestety. Olo się tak wdarł i szarpał i wywijał, no i uciakał z gabinetu, że lekarz, którybył na zastępstwie był w szoku. Spytał nas ile dziecko ma lat:baffled: i stwierdził, że na takie zachowanie to zawcześnie (myślał, że mały przechodzi bunt dwulatka :-D). Pochwale się, że niunio mi znowu ładnie gada i powtarza wszystko po nas :tak::-).
Zmiarzyłam Olka na centymetrze w przychodni, ale w butach wychodzi 89 cm!
Strasznie dużo :szok:
Wiediałam, że jest duży, ale pielęgniarka stwierdiła, że jest wielki okropnie i zupełnie poza normą.

Myjecie już dzieciom ząbki pastą? Olo zjada, chociaż tłumaczyliśmy i Liw pokazywała, jeszcze nie kuma.

Sugar mi się śniło, że córcia będzie Lila :tak:a z typów to pasuje mi Józia, Ela to moja koleżanka les a Mela tak jak zaznaczyła Nieistotna kojarzy mi się tylko z jednym :baffled: fuja fuja

Helenie nie myje pasta

a Hania myje taka pasta bez fluoru i lyka ja potem, nie da rady wytlumaczyc zeby plula

moze i dobrze, bo jak sie nauczy to jeszcze wszystkim pluc zacznie:-p

Hej!
Wróciłam ze spotkania z tesciową, nie było źle!;-) Jest git!

scarlet spokojnie nie jestes sama, jak byłam teraz z Filipkiem u lekarza to poprosiłam aby go zmierzyła bo chcialabym wiedziec... bez problemu sie tym pielegniarka zajęła:happy: Filipek bez bucików mierzy 88cm:tak::-) Tez się dziwiły ale powiedziały że dziecko jest zdrowe i rozwija sie dobrze wiec nie ma obaw do niepokoju:-)
Duże dzieciaki mamy:-D! ! !

Jeżeli chodzi o mycie ząbkow dziecku to ja Filipkowi myję raz dziennie pastą a drugi raz bez pasty:happy: A tej pasty nabieram baaardzo maciupko bo nie można więcej.

Atol, dziś byłam u lekarza. Nie ma zapalenia oskrzeli - lekarka mówiła, że wówczas kaszlałaby cały dzień, a nie tylko w nocy. Dostaliśmy Dihergan i Eurespal i mamy utrzymywać wilgoć w mieszkaniu.

Ja w ogóle w tą noc co ona zachorowała zapomniałam o grzejniku, który był odkręcony na całą parę, więc pewnie sama ją załatwiłam:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry