Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo mi zyć nie da..scarlet spokojnie nie jestes sama, jak byłam teraz z Filipkiem u lekarza to poprosiłam aby go zmierzyła bo chcialabym wiedziec... bez problemu sie tym pielegniarka zajęłaFilipek bez bucików mierzy 88cm
:-) Tez się dziwiły ale powiedziały że dziecko jest zdrowe i rozwija sie dobrze wiec nie ma obaw do niepokoju:-)
Duże dzieciaki mamy! ! !
Teraz waży 11kg
scarlet Filipek urodzil się raczej normalny rozmiarowo i wagowo wiesz.. ważył 3300 i mierzył 58cm. Potem zaczął rosnąć jak szalony, poważnie..Teraz waży 11kg
A Idola nie oglądam więc nie odpowiem na twoje pytanie przykro mi
Kładę się już do łóżka..
Dobranoc dziewczyny!![]()
i czekamy na wplate pieniadzorow! super :-)
a nasz syn zrobil nam cudna niespodzianke i spal dzis u cioci 3h!!! od 17 do 20, wiec nie byl zbyt spiacy i nie musialam miec mega wyrzutow sumienia
scarlet Filipek urodzil się raczej normalny rozmiarowo i wagowo wiesz.. ważył 3300 i mierzył 58cm. Potem zaczął rosnąć jak szalony, poważnie..Teraz waży 11kg

Filipek uwielbia jeść!A jeszcze mi napisz czy dużo wcina, bo mój jest niejadek a taki okrągły.

Nie mamy z nim problemów.