reklama

mamusie grudniowe:)

kulka to dobrze ze nie zapalenie oskrzeli, a chce pic te leki

ja mam straszny problem z podawaniem lekow, tylko te o dobrym smaku:no:

no nic teraz juz na prawde koncze:-p

milego wieczoru

reklama
kulka dobrze że to nic poważnego
atol moj synek lubi tylko te dobre leki o owocowych smakach a inne wyplówa.. bo są blee

Kuźwa a ja sie denerwuje przed jutrzejsza wizytą u lekarza.. musze porobić jeszcze raz badania krwi aby wiedziec co z tą anemią..
Własnie mąż robi kolację i niestety muszę zjeść...:sorry2: bo mi zyć nie da..

Pozdrowionka i miłego wieczorku!
paa

scarlet spokojnie nie jestes sama, jak byłam teraz z Filipkiem u lekarza to poprosiłam aby go zmierzyła bo chcialabym wiedziec... bez problemu sie tym pielegniarka zajęła:happy: Filipek bez bucików mierzy 88cm:tak::-) Tez się dziwiły ale powiedziały że dziecko jest zdrowe i rozwija sie dobrze wiec nie ma obaw do niepokoju:-)
Duże dzieciaki mamy:-D! ! !

No wielki facet. Duży się urodził, bo mój tak?
Ile waży?
Widze, że jesteś z Iławy. Znasz tego chłopaka, który w Idolu występował?

scarlet Filipek urodzil się raczej normalny rozmiarowo i wagowo wiesz.. ważył 3300 i mierzył 58cm. Potem zaczął rosnąć jak szalony, poważnie.. :tak: Teraz waży 11kg

A Idola nie oglądam więc nie odpowiem na twoje pytanie przykro mi

Kładę się już do łóżka..
Dobranoc dziewczyny!:happy:

scarlet Filipek urodzil się raczej normalny rozmiarowo i wagowo wiesz.. ważył 3300 i mierzył 58cm. Potem zaczął rosnąć jak szalony, poważnie.. :tak: Teraz waży 11kg

A Idola nie oglądam więc nie odpowiem na twoje pytanie przykro mi

Kładę się już do łóżka..
Dobranoc dziewczyny!:happy:

No to długi był Filipek!
"Musiał" nazwisko tego chłopaka. Kojarzysz?
Dobranoc

hellou!

SPRZEDALISMY MIESZKANIE!!! juz ostatecznie, aktem notarialnym :-D i czekamy na wplate pieniadzorow! super :-)

chociaz nie obeszlo sie bez problemow i jezdzenia wte i wewte. wszystko na ost. chwile musialo sie zje.bac, jak zawsze, ale nie ma co wracac, bo wsio sie dobrze skonczylo :-)

i zamowilismy kuchnie w ikei, jeden dramat - montaz najwczesniej na pocz. stycznia!!! ale blagalismy kierownika i ma w naszej sprawie postulowac ;-) a ja bede dzwonic do niego codziennie, zeby nie zapomnial. :-D

ogolem wsio git, wrocilismy do domu o 22.30 :szok: a nasz syn zrobil nam cudna niespodzianke i spal dzis u cioci 3h!!! od 17 do 20, wiec nie byl zbyt spiacy i nie musialam miec mega wyrzutow sumienia :-D
no ejndzel po prostu, hehehe :-)

dobra, nie pieje ;-)

ja tez daje mlodemu esberitox od kilku dni znowu, bo jakies przeziebienia sie pojawily w okolicy :-)

milka Lila tez mi sie podobalo
ale od czego to jest?
od lilianny?

dzisiaj wloze pod poduszke dwie kartki i zobaczymy co wyciagne jutro rano ;-)

kinga Ty chudzinko
do lekarza marsz i dbaj o siebie!!!!

reklama
Witam z rana!;-)
My własnie wstaliśmy, idę po pieczywko do sklepu i trzeba śniadanko zrobić bo synek głodny.
A potem standardowo kawusia:happy:
narazie!

A jeszcze mi napisz czy dużo wcina, bo mój jest niejadek a taki okrągły.
Filipek uwielbia jeść! :tak::-D Nie mamy z nim problemów.
Nazwisko Musiał kojarzę ale nie znam faceta..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry