reklama

mamusie grudniowe:)

ja też lubię ciepełko no ale nie do przesady oczywiście bo wtedy mam zawroty głowy, np u teściów jest strasznie ciepło grzeją do przesady w domu jest 27stopni masakra..

A tak w ogole to prawdopodobnie mam anemię... kuźwa zle sie czuje...

reklama
no bez przesady, my tak grzejemy bo nie tylko zimno ale i wilgotno:-( wogole w uk jest wilgotne powietrze, a tu nad morzem to juz wogole:dry:
a na anemie poleam witaminki i dodatkowo zelazo:tak: trzeba zdrowo sie odzywiac, miesko jesc i szpnak :tak:

...na anemie poleam witaminki i dodatkowo zelazo:tak: trzeba zdrowo sie odzywiac, miesko jesc i szpnak :tak:
witaminy biorę codziennie(zdrovit) Jeżeli chodzi o jedzenie to u mnie jest różnie ponieważ żadko kiedy mam apetyt.
Byłam już z tym u lekarza.. dodatkowo przepisal mi wit na apetyt.. Ważyłam po ciąży 55kg a teraz ważę 48kg tak wiec coś sie dzieje z moim organizmem..
Jutro idę do lekarza już sie zarejestrowałam. ahh..... :-(

Roni bidulo widzisz takie są uroki ciąży, 3maj się twardziochu ;-)

a najgorsze dla mnie jest to, że prawie każdy mi gada że jestem za chuda, że nie dbam o siebie, że powinnam wiecej jeść bo musze mniec siłe do dziecka itd.. O jej jak Ty wyglądasz:szok: Takie teksty.
Złości mnie to... myślą że ja kuźwa specjalnie się odchudzam czy co!:dry:
Dla mnie to też jest uciążliwe bo mam zawroty głowy, szumi mi w uszach, mam mdlości po każdym posiłku itd, masakra.
Dlatego też chodzę do lekarza.

Kinga doskonale Cie rozumiem.
Obecnie jestem na diecie pt ' zryj wszystko byleby przytyc' heheh
I chyba trochemi sie udalo.
Chudlam najwiecej jak j`eszcze karmilam piersia. Teraz juz lepiej.
Po porodzie mialam hemoglobine ponizej 7 wiec zrobili mi transfuzje i dlatego uniknelam dluszej anemii.
Buraczki, watrobka i szpinak najbogatsze w zelazo.

A z koncentracja nie masz problemu?
Ja mialam strasznydlugo po porodzie i chyba od tego zawroty glowy i szumy w uszach.
Na to lecytynke polecam.

Zycze zdrowka

.... A z koncentracja nie masz problemu?
Ja mialam strasznydlugo po porodzie i chyba od tego zawroty glowy i szumy w uszach.
Na to lecytynke polecam.

Zycze zdrowka

maja tak, mam problemy z koncentracją już dłuuuższy czas.. do tego własnie zawroty i szum w uszach. Dziekuję za radę. Czy moge Cie zapytac ile wtedy ważyłaś i ile teraz ważysz? Bo wiesz ja cały czas trace na wadze....

Dziękuję dziewczyny za wsparcie:happy: kofane jesteście

Kinga, Maja u mnie to samo. Strasznie schudlam przy karmieniu. Teraz juz nie chudne, dosyc pozadnie jem ale waga stoi w miejscu i tez mi z tym zle. Dookola jak u Ciebie Kinga ciagle mi gadaja ze jestem za chuda ale ja to wiem. Apetyt mam wiec jem.

Lucku dobrze ze u Was dobrze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry