reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar i jaka karteczke wyciaglas?? a Lila faktycznie bardzo ladne imie :-)

Nieistotku ja tez robie urodzinki w knajpie. do ktorej planujesz przyjecie??

Kinga nie wygladasz wcale jakos strasznie chudo... jak dla mnie normalnie. ja mam BMI 17.65 i wcale sie tym nie przejmuje, zawsze taki mialam, taka nasza uroda. tylko jesc musisz!!

reklama
...Kinga nie wygladasz wcale jakos strasznie chudo... jak dla mnie normalnie. ja mam BMI 17.65 i wcale sie tym nie przejmuje, zawsze taki mialam, taka nasza uroda. tylko jesc musisz!!
Ja wiem ye nie wglądam strasznie chudo. Ja sie przejmuje bo moja waga nie stoi w miejscu, chudnę i nie mam apetytu :-( to jest najgorsze

kate :-D nie nie ja nie jestem w ciąży :no: ....:confused: NIEEE:-D:-D

STO LAT DLA BOBASÓW KOŃCZĄCYCH 11 MIESIĘCY ! ! ! !

Kate ja przed ciaza palilam paczke dzinnie, myslelismy o dziecku i obydwoje rzucilismy:tak: kwestia sily woli:tak:
a teraz znowu pale:dry: bo lubie:sorry2:
i wiem ze to szkodliwe, ze rak ze to i tamto ze mloda ze szkodzi
wiem
ale w tym momencie mojego zycia palenie sprawia mi przyjemnosci
nie pale nigdy przy brunciu, jak juz to na balkonie albo przy otwartych drzwiach do ogrodu, zwykle jak bruncio spi u siebie i to i tak 2-3 papierosy dziennie:sorry2:

moje dziecko dostało SZAŁU! :szok: wyje jak szalony, zaznaczam że to nie jest płacz tylko ryk!
i ostatnio zawsze tak jest przed spaniem:no::dry: ręce opadają... Kłade go do łóżeczka ryk! biore na rece ryk i jeszcze się pręży... myśli chyba że mamusia to mięczak i bedzie po glówce głaskała o to jest mały symulant no!:tak:
idę... może uda mi się go uspokoić jakoś ahh

no proszę... a teraz sobie gada sam do siebie juz wyluzowany.
Kiedyś to bym biegła do niego a teraz nieee... twarda jestem bo znam go na wylot:happy:
Zaraz padnie i będzie spokój... :tak:

A co do papierosów to u mnie podobnie jak u kasu.
Przed ciążą jarałam dużo.. ale jak tylko dowiedziałam sie że zaszłam w ciążę to żuciłam i wytrwałam całą ciążę i jeszcze kawałek. No a teraz znowu palę.. mąż gada i gada bo mu się to nie podoba no ale co on na to może? nic.
W ciągu dnia spalam 3,4 papierosy i oczywiscie tylko na balkonie, nie w domu i nigdy przy dziecku.
Palić palę i póki co palić będę bo lubię:tak:
A jeżeli chodzi o raka to ja uważam że kto ma mieć raka to bedzie miał. Nie koniecznie musi to być osoba paląca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry