Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziekuje, dziewczynki mam nadzieje, ze wszystko sie uda, nie zaczne sie nagle w usc nerwowo smiac alboco (mam tak czasem, jak sie zdenerwuje porzadnie)
no i coz... ostatni panienski wieczor ale juz sie nie moge doczekac pierwszego - jako zona, hihi... zaraz sie spakuje (rzeczy na dzien "po"), troszeczke uprzatne w domku, a potem zapuscimy relaksujacy filmik z moim przyszlym mezusiem, potem prysznic i lulu... fajnie
Kurcze, ale chaos... Może się przyzwyczaję, ale ja nie lubię zmian. Poza tym tak strasznie powoli wszystko mi chodzi... wam też?
Miałam duże problemy z zalogowaniem...
No i ten wszędobylski angielski... kurde, ja się dopiero zapisałam, jeszcze nie potrafię biegle czytać i rozumieć, co ode mnie to forum chce....
Ogólnie jestem na minus, ale ,,poczekamy zobaczymy"
Hehe, Dita, ja też się dziś załamałam Moje hasło jakoś ciągle wywala i przysyła mi mejlem nowe, z samych cyferek. Na początku kompletnie nie ładowało suwaczków, teraz już ok. Chodzi makabrycznie wolno... jeszcze mnie podczas ładowania stron wywaliło już dwukrotnie, ale... mam nadzieję, że to po prostu początek i już jutro będzie lepiej. A co do języka, to u mnie jest polski wszędzie, może coś w ustawieniach?