reklama

mamusie grudniowe:)

Witam kobietki po tylu dniach ależ się stęskniłam :(

..aenye czekamy z niecierpliwością na relacje :D

Co do zmian to jak narazie wszystko fatalne !!! Chodzi mi bardzo wolno i narazie ciężko się połapać :( dobrze, że z angielskim u mnie nie najgorzej :P ale mam nadzieje, że to tylko początkowe problemy i że wszzystko wróći do normy a my się szybko zakilmatyzujemy :D

reklama
Hej dziewczyny, po godzinie walki udało mi się zalogowac na nowe BB, ale nam kurna ułatwili...i ten majtkowy róż blleee !!!!
..aenye czekamy na relacje i zdjecia :)

Mam dla Was wiadomość od nonka

Hej! Przepros dziewczyny, ale ja nie moge siedziec przy kompie. Z dzidzia jest wszystko ok, gorzej ze mna. Mam anemie i awitaminoze. Musze prawie caly czas lezec.Szyjke mam juz bardzo skrocona i dalej sie skraca mimo lekow. Najprawdopodobniej urodze przed czasem, ale walcze o kazdy tydzien. Trzymajcie sie dzielnie i jak poczuje sie lepiej odezwe sie. Pozdrawiam serdecznie!

Mysle, że ja wyślecie meilika to odrazu się noneczkowi poprawi

Luckymama znalazła się wśró 1000 osób któym jeszcze nie przyznano hasła strasznie się denerwuje ale kazała Was wszystkie pozdrowić :)

Dzien dobry kobialki :)

U nas wszystko gra i buczy.. leczymy sobie zelazem anemie, lykamy no-spe itp i czujemy sie swietnie

Trzymam kciuki za zdrowko Nonka i jej maluszka :)

Witam w nowym BB do którego nijak nie mogłam sie dostać!!! Sa_raa mi pomagała. Dzięki wielkie. A teraz dopiero będę sie uczyć jak "to" działa. Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Nonek odpoczywaj, będzie dobrze.
..aenye czekamy na wrażenia z ... i Szczęścia na nowej drodze życia życzę. Wszystkiego najlepszego!!!

Nie jest najgorzej, z godziny na godzinę coraz bardziej coś działa w tym forum. Może kiedyś przyspieszy i pojawi się jakaś mniej różowa skórka :D

Nonek, trzymamy kciuki za ciebie i maleństwo :) Buziaki :)

reklama
Nonek - będzie dobrze. Im dłużej tym szanse rosną ogromnie:) a to w końcu już siódmy miesiąc!!! Ja się też sama tak pocieszam, bo jakoś mam obsesję na punkcie zdrowia maleństwa. Moja koleżanka - też grudniówka właśnie wylądowała na patologii, już jej nie wypuszczą, też walczą o każdy tydzień. Powód - odkleja jej sie łożysko. Dzięki Bogu, u mnie na razie ok, ale zaczynam się bać....

Wkurza mnie to forum!!!! Po raz drugi już zmieniili mi hasło na jakieś cyferki i straszą za każdym razem zablokowaniem i to po angielsku....wrrrrrr....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry