reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no ja tez mialam troche problemow z zalogowaniem dzis...ale sie udalo. Jeszcze musze popracowac nad profilem i wstawic fotke ale zajme sie tym pozniej...
W ogole dzis jestem trup - bylam w pracy a pocalym zaszelym tygodniu w domu bylo mi baaardzo ciezko...dzidzia w brzuchu chyba tez sie zloscila bo kopie okropnie caly dzien....no tak jak mama sie zgina na krzesle caly dzien to mu nie wygodnie biedakowi...
A poza tym to bede chyba mniej do was zagladac z pracy - bo dzis od szefowej dostalam bure ze za duzo na necie siedze:( u nas maja taki program do sledzenia no i mnie wysledzili:((( takze raczej bede z domu pisac wieczorem albo w weekendy.

Trzymajcie sie cieplutko

Hehe, Page Rankingąd to jest "P RĄD" (pisze ze spacjami bo nie wiem, czy już działa. W wyrazie p rąd zmieniło P na Page i R na Ranking ;-)

Coś od tego kulawego forum zanikły dyskusje... :no:

W szybkim menu masz subskrybcje wątków i tam klikniesz to pojawią sięwszystkie odwiedzane wątki:-). Ale jednak wolałabym kolor głównej strony bb, lub choć powrót tamtego,bo ten róż juz mnie wkudenerwuje:baffled:

reklama
No to jeszcze raz... ale krócej...

w piątek była super impreza - wreszcie nie spotkanie pogrzebowe... każdemu to było bardzo potrzebne... nareszcie będzie inaczej :) oczywiście nie było tańców i hulanek. Zrobiłam pyszną /ale jestem skromna :)/ lasagne, była wódeczka, sałatka, itp... było super!!!

Jutro idę do ginka... napiszę...

to tyle... aha jak tam młoda mężatka???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry