reklama

mamusie grudniowe:)

Witaj Kicia80 :) Wracaj do zdrówka!

Kate_less, super, że imprezka się udała, trochę się oderwaliście :-) Pisz jak tam wizyta, czekamy :-)

Sugar, co z tobą? :confused:

Suwaczki zmienia się w: szybkie menu - edytuj podpis :) Już się nie mogę dogrzebać kto tam miał problem... ;-)

reklama
Luckymama, w subskrybcji wątków pojawia mi się tylko 5 wątków, a nie wszystkie? Tobie się więcej pojawia? Pisałam na więcej niż pięciu, z tego co kojarzę :confused:

Same pozytywne nowinki :)

Aenye odczuwam niedosyt zdjec. Byłas/jestes jedną z sliczniejszych mlodych jakie widzialam.. cudo :) Piekna i wysmakowana suknia
Szczere gratulacje :)

Boze stajemy sie zonami, matkami.. jakie to wspaniale :)

Sugar nie martw sie, ja tez juz czuje sie w ciazy.. bruszek mi przeszkadza, ciezko sie oddycha i strasznie sie spi :)

Kate less
dobrze ze wkoncu pojawiają sie u Ciebie pozytywne akcenty.. oby bylo ich jak najwiecej :)

Zaraz mykam do gin a więc tak szybciochem:

..aenye iękna z Was para poprostu jak zwykle się napatrzec nie moge i czekam na więcej zdjęć :-) suknia śliczna !!!!!! a mężuś no no no przystojniacha ;-)

atol witamy spowrotem i czekamy na relacje z wakacji :cool2:

sugar ja już od jakiegoś czasu sapiej ale powiem CI, że to też zależy od dnia bo czasm przejde 2m i dysze jak lokomotywa a czasem ciekam i ciekam i nic mi nie jest :happy:

Kate strasznie się ciesze, że się troche odstresowałaś napewno było Wam to wszystkiem potrzebne :tak:

Ja siedze sobie teraz u rodziców bo mi Tomcio w delegacje wyruszył i samej by mi się przykrzyło :-( Jutro jade do Włocławka do Cioteczki a czwartek i piątek przeznaczam na nauke bo w sobote zaliczenie heh...jak mi się nie chce :-(

reklama
prawdopodobnie, moj maz pozna Jasia duzo pozniej niz ja, tym samym musze sobie "zaplanowac" ewakulacje do szpitala w razie zaczetej akcji rozdwajania, bo niestety bede sama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry