reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ech dziewczyny no juz czuje ze jestem w ciazy na serio
tzn sapie jak lokomotywa przy wejsciu po schodach
sikam jak szalona i generalnie w ciagu dnia jestem czasami zmeczona jak mucha
i mam jakies napady albo euforii albo totalnej beznadzieji hehe

dzisiaj jaka s deprecha tak mnie gniecie

hej mameczki!!!

ale mnie wnerwia to nowe forum - niczego nie moge znalezc! ;-)

huehue... wszystkim strasznie dziekuje za smsy i wiadomosci... jestescie kochane :) mam nadzieje, ze wybaczycie, ze nie odpisalam - postaram sie za chwilke to uczynic ;) po prostu nie mam do niczego glowy!!

a co do slubu - bylo SWIETNIE! po prostu rewelacja... bez kiksow i zenujacych wpadek :) :) :) no i najwazniejsze - jestem zakochana w moim mezu... ;) honeymoon??
przyjecie slubne, ktore mialo sie skonczyc o 24.30, przeciagnelo sie do 3:00 ;) wiec wyobrazacie sobie zabawe ;) gosci trzeba bylo z parkietu zganiac do autokaru! (a mialo nie byc tancow!!! a sama wywijalam, az milo!!! Felipek dal nam sie wybawic, caly dzien czulam sie swietnie, a nawet nie bralam relanium na nerwy! i nie mialam ani jednego skurczu :) grzeczny synalek. no i do dzisiaj czuje sie ekstra :) od dawna nie czulam sie taka "zdrowa" i nie stekajaca ;) ) jedzonko pycha, muzyczka super, kreacja + fryzurka + mejkap jak marzenie ;D i najwazniejsze, goscie sie swietnie bawili caly czas, ledwo po obiadku wstali od stolu :) sie zintegrowaly obie rodzinki, a najsmieszniejsze - nasi znajomi wywijali z wujkami, ciotkami i babciami wprost bombowo!

mamy mnostwo zdjec z urzedu i imprezy, ale oczywiscie nie moglo sie obejsc bez nerwa... moj szwagier, co to ma zajefajny aparat foto, zrobil nam tylko przesliczna sesje w plenerze (a to jest rajskie miejsce)... no i mielismy 400 fotek... i wszystkie poszly sie je...................... no myslalam, ze zabije typa... okazalo sie to dopiero wczoraj :/ zle zgral... i mamy plan jechac jutro poprawic, ale nie wiem, jak sie uda!
i moze 5 zdjec mam takich, ze widac mi nogi ::) heh

ale ogolnie wrazenia niezapomniane! cudowne zaslubiny (udalo mi sie nie smiac ani nie ryczec z emocji) - chyba najbardziej wzruszajaca chwila w moim zyciu... potem cudowne przyjecie... kochani rodzice, tesciowie, reszta rodzinki, przyjaciele... noc poslubna... ;D ... sniadanko... poprawiny... prezenty... hehehe ;) no po prostu super!!!

juz nie moge wiecej piac ;) jak przypomni mi sie cos waznego, to powiem ;)

i nie przejrzalam wszystkich fotek, wklejam na razie jedno zdjatko (o ile mi sie uda) - zdjecie z urzedu, tuz "po", zebyscie chociaz wstepnie obaczyly kreacje, mnie i mojego nowego mezusia :) :) :)

CALUSKI!!!

Hehe, Page Rankingąd to jest "P RĄD" (pisze ze spacjami bo nie wiem, czy już działa. W wyrazie p rąd zmieniło P na Page i R na Ranking ;-)

Coś od tego kulawego forum zanikły dyskusje... :no:

Jeeezu... i mnie inżyniera, tak w konia prądem zrobić.... Dzięki Kasiu, bez tłumaczenia młotkiem forum by mnie dobiło....

Aenye - ślicznie wyglądacie. Bardzo ładna z was para, Filipek będzie cudny... Mogę go zamówic dla Natalki?:-):-):-)
Hehe, buźka.

czesc dziewczynki moje kochane!
ale sie za wami stesknilam :tak:
chora bylam i nie bylo mnie w pracy wiec nie mialam dostepu do netu :no: tzn dalej jestem chora ale juz nie moge wytrzymac w domu :baffled:
ale dziwne to nowe forum, nie moge sie polapac!
musze poczytac zalegle posty :)
..aenye gratulacje z okazji slubu!! przepiekna z was para !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry