reklama

mamusie grudniowe:)

HeloJestem po wizycie i moja gin na 100 % powiedziała ze bedzie dziewuszka z czego moja Nikolka bardzo się ucieszyła, tak wiec kolejna dziewczynka na grudniówkach. A jeżeli chodzi o mnie to mam dużo odpoczywać gdyż maleństwo pcha mi się na dół choć szyjka i reszta parametrów w normie to jednak zbyt często odczuwam ucisk i napinanie brzusia no i delikatnie mówiąc za nisko jest, a tak to wsio rewelka.Sa_raa Gratulacje 100 dniówki:)) Ja o swojej zapomniałam przez remoncik

reklama
Ach dziękujemy :-)
Czarna Gratuluje Anastazji :-D zasili szeregi kobietek w naszym grudniowym gronie :-D Jeszcze wiele małych rocznic przed Wami :-)
A tak na marginesie to mam to samo co i ty za dużo skurczy i ucisk w dome brzuchala. Pchaja nam się dzieciaczki na świat :-p

helou ja tez po wizycie u gina

wszystko ok, tylko znow mam te cholerna bakterie, wyszla przy posiewie z szyjki i musze brac antybiotyk, bleee

u mnie z kolei dzidziol mniejszy o 10 dni, pewnie znow bedzie kruzynka jak Hanutek, jak to pani doktor stwierdzila taka moja uroda ze male dzieci rodze:-D, potem nadrabiaja, Hanutek juz dogonil rowiesnikow

mi termin sie przesunal na styczen, ale ze mam tendencje do przedwczesnych rozwiazan to mysle ze zalapie sie na grudzien:-)

pozdrowionka

RATUNKU
Czy jest może chętna mama która się za mnie pouczy konstytucji :confused:
Jak mi się nie chce :no: a dodatkowo zawsze jak mam się wziąść za nauke to milion spraw do załatwiania :no: JAk nie zawale tego roku to będzie cud chyba :nerd:

reklama
sa_raa - kto cię kochana z brzusiem obleje? No, chyba,że chodzisz to takiej szkoły jak Roni trafiła.... Ale większość jest ok. Ja pamiętam, jak w 7 miesiącu zdawałam w fartuchu egzamin ze znajomosci obrabiarek:eek::))) Jaja jak nie wiem były - egzamin zdawaliśmy po trzy osoby, ja i dwóch chłopaków. Zaraz po wejściu na warsztat podstawili krzesełko i zakazali ruszania sie z miejsca i w ogóle odzywania:-D (łącznie z egzaminatorem). Chłopaki frezowali i odpowiadali, ja się przyglądałam. Wynik - 5,0:tak: Ech jak ja bym wróciła na studia......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry