Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sa_raa ja tez konstytucji się musiałam uczyć - myslałam , że to największa kara jaka mogła mnie spotkać , potem dostałam KPA i KC i wtedy konstytucja była taka malutka ! teraz nawet czytanie kodeksów i ustaw sprawia mi przyjemność . nie nie nie ! nie zwariowałam ! podobno nazywa się to " powołaniem " :-) ;-)
Tez liczę na to , że z brzusiem nikt mnie nie obleje - 12 października zdaję egzamin na prawko !
Dzięki kochane mam nadzieje, że będzie ok
Miłka ja niestety nie wymyślam sobie tych spraw :-(już część pozałatwiałąm od rana spacjalnie. Teraz papierkowe męża prawie skończyłam no i ide zjeść śniadanie nareszcie
Jakby tego było mało od wczoraj boli mnie podbrzusze i to coś niepokojąco ale położe się z konstytucja to może przejdzie
a mi sie nie chce ruszyc moich zacnych 4 liter do sklepu, a juz mi sie papu konczy... czuje ze usypiam na stojaco, jak to w piosence : nic mi sie nie chce, sex mnie nie lechce, jestem sam(a) hehe. Tez Wam sie chce tak spac?!
mi sie nie chce spac . wygladam sobie przez okienko i widze śliczne słonko ... ach jak przyjemnie ! Roni , jezeli u Ciebie też tak ładnie na dworku to wyjdź na chwilkę , albo nawet wychyl się ( tylko bez przezady ;-) ) przez okienko - troszkę się dotlenisz i sennośc powina przejść .
ja tez mam jakies egzaminy do zaliczenia jeszcze bo sobie poprzekladalam z czerwca
len leniem w koncu trzeba sie bedzie wziac
a tu do tego remont jeszcze i inne 1000 spraw na glowie