reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam :-) u nas mróz i ja przemarzłam znowu :confused: chyba sie rozchorujr
U nas zabieganie jak u Patrycji :-) ale juz prawie na końcówce remontu hura dzisiaj kafelki na podłodze ułozone teraz sprzatanie i malowanie
Stówka dla wszystkich rocznieków :cool2: Plumka zaległe i olivierka dzisiejsze i oczywiscie dla cudownuch mamuś :cool2:

Ja jak zwykle wpadam na chwile dac znac ze zyjemy.

Zalegle sto latek dla naszych rocznikakow!!!
Rosnijcie zdrowiutkie i wesolutkie.

A u nasz jutro pierwsza impreza z okazji roczku...u tesciow. Toszke pezd czasem ale nie ma jak inaczej, Nastepna bedzie w pierwszy dzien swiat u moich rodzicow. No i po powrocie w domku oczywiscie wiec nasza gwiazda bedzie miala trzy imprezki...szczesciara:):):)
Pozdrawiam wszystkie mamuski.

Sto lat Olivierek:tak::tak::tak:

Ja doła hoduję dalej. Depresja jesienna jak nic. Na narty mi trzeba, ale wciaż za mało sniegu, a zresztą już zapowiadaja odwilż i chlapę na święta. Hura. Qrwa.

A - zapisałam się na kolejny angielski, bezpłatny (unia stawia:cool2:), ale bardzo intensywny - 100 godzin w 2 miesiące - styczeń - marzec. Nie bedzie mnie w domu chyba w ogole, ale moze właśnie dobrze mi zrobi na mój dół, nie będę mieć czasu na marudzenie;-)

100 latek dla Oliwierka!!!

Z EFSu - moja ciocia chodzi na angielski - więc chyba wszędzie jest.

Ja właśnie zakończyłam prawie przygotowania do roczku - jeszcze okna, ale wolę rano jak będzie coś widać myć...

Uff....

reklama
Nieistotna, tak, w wielu województwach są kursy dofinansowywane przez unię.

Dita, wyłaź z doła;-)

Maja, miło cię widzieć (czytać;-)). Moje gównienko też ma mieć 2 imprezki. a co tam:-D
jutro jest dla jednych dziadków, za tydzien dla drugich:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry