..aenye
Mama grudniowa'06
elo jelo
Ditka, przestan sie zamartwiac. jak przestaniesz, zaraz @ przyjdzie. a jak nie to co, zycie ci sie zawali..? nie przesadzaj. nawet, jak cie z pracy wyrzuca, bedziesz miala wreszcie pretekst, by poszukac lepszej. przestan :-)
ale ciesze sie uokropnie, ze malutkiej Nat lepiej :-)
ja sie wczoraj wreszcie najadlam wigilijnych pierogow, co sie w koncu znalazly po swietach
zjadlam 20
i mialam MEEEEGA wzdecie, az musialam sie pozegnac z towarzystwem, z ktorym siedzialam w pubie i isc do domu, bo juz siedziec nie moglam na d ;-) wreszcie poczulam to swiateczne obzarstwo slynne!
aha, w ikei bylismy i nic nie kupilismy (szoken, co? ;-) ) dzisiaj znowu jedziemy...
ja wyrodna ze hej, czuje, ze cos mi smierdzi, czyt. mlody sie zesral, a ja nadal na bb ;-)
Ditka, przestan sie zamartwiac. jak przestaniesz, zaraz @ przyjdzie. a jak nie to co, zycie ci sie zawali..? nie przesadzaj. nawet, jak cie z pracy wyrzuca, bedziesz miala wreszcie pretekst, by poszukac lepszej. przestan :-)
ale ciesze sie uokropnie, ze malutkiej Nat lepiej :-)
ja sie wczoraj wreszcie najadlam wigilijnych pierogow, co sie w koncu znalazly po swietach
zjadlam 20
i mialam MEEEEGA wzdecie, az musialam sie pozegnac z towarzystwem, z ktorym siedzialam w pubie i isc do domu, bo juz siedziec nie moglam na d ;-) wreszcie poczulam to swiateczne obzarstwo slynne!aha, w ikei bylismy i nic nie kupilismy (szoken, co? ;-) ) dzisiaj znowu jedziemy...
ja wyrodna ze hej, czuje, ze cos mi smierdzi, czyt. mlody sie zesral, a ja nadal na bb ;-)
jak mogłaś ona ma takie śliczne włoski