reklama

mamusie grudniowe:)

elo jelo

Ditka, przestan sie zamartwiac. jak przestaniesz, zaraz @ przyjdzie. a jak nie to co, zycie ci sie zawali..? nie przesadzaj. nawet, jak cie z pracy wyrzuca, bedziesz miala wreszcie pretekst, by poszukac lepszej. przestan :-)
ale ciesze sie uokropnie, ze malutkiej Nat lepiej :-)

ja sie wczoraj wreszcie najadlam wigilijnych pierogow, co sie w koncu znalazly po swietach :-D zjadlam 20 :-D i mialam MEEEEGA wzdecie, az musialam sie pozegnac z towarzystwem, z ktorym siedzialam w pubie i isc do domu, bo juz siedziec nie moglam na d ;-) wreszcie poczulam to swiateczne obzarstwo slynne!

aha, w ikei bylismy i nic nie kupilismy (szoken, co? ;-) ) dzisiaj znowu jedziemy...

ja wyrodna ze hej, czuje, ze cos mi smierdzi, czyt. mlody sie zesral, a ja nadal na bb ;-)

reklama
Urodzinowe buziaczki dla Natalki!!!:-)

Uściski dla wszystkich bb choraczków :-)

Piotruś już ożył - wysypka schodzi, wesoły w miarę już, ciągle robi kupy i powoli wraca mu apetyt do normy. Także można powiedzieć że zdrowy :-)

Ja muszę pojechać do Ikei, ale zobaczyłam parking i zrobiliśmy w tył na lewo wczoraj. Tłumy jakieś koszmarne od tych niby wyprzedaży...

Dziękujemy za życzenia,:-D:-D
Jezu, rok temu o tej porze już zaczynałam krzyczeć z bólu i złości;-) Dziś patrzę na małą - właśnie usmarowała mi ścianę sałatką:-D

@ cały czas niet, wk urwia mnie to i dobija,

Mała juz ok, ma dobrać do końca zastrzyki (domięśniowo - obyło się bez dożylnych), w niedzielę kolejna kontrola i przejdziemy na doustny antybiotyk.

PS - GRZYWKA ŚCIĘTA!!!!:-D:-D:-D

Dita Twoja @ cieszy, ale nic bardziej nie cieszy jak zdrowiejąca Natka :tak: no i oczywiście dla niej urodzinkowe sto lat ...... i niech jej zdrówko sprzyja.

No i dla wszystkich zdrowiejących dzieciaczków mocne uściski
Dita ta grzywka to Nat........:wściekła/y: jak mogłaś ona ma takie śliczne włoski

Hej laseczki ja tylko na chwile bo czasu brak
Diat super że przyszedł @ :-):-D
Stówka dla Nat :tak:niech juz nie choruje i bedzie grzeczna dla mamusiu zawsze forewer :-)
A my malujemy juz sciany hip hip hura :-) to co ze cała jestem w farbie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry