reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czesc dziewczyny!
Mam pytanie bylam u lekarza z Matim no i kazala odstawic antybiotyk a podala lek w ampulkach BIOSTYMINA i powiedziala ze ma brac 1 ampulke dziennie ale na ulotce pisze ze dorosly ma tyle brac ,a dziecko powyzej 5 lat pol nic nie ma o mniejszych dzieciach .Dzwonilam do niej sie upewnic i kazala tak brac ,kurcze nie wiem co mam robic

Czesc dziewczyny!
Mam pytanie bylam u lekarza z Matim no i kazala odstawic antybiotyk a podala lek w ampulkach BIOSTYMINA i powiedziala ze ma brac 1 ampulke dziennie ale na ulotce pisze ze dorosly ma tyle brac ,a dziecko powyzej 5 lat pol nic nie ma o mniejszych dzieciach .Dzwonilam do niej sie upewnic i kazala tak brac ,kurcze nie wiem co mam robic

Liwia to brała. Jedna ampułka co drugi dzień.

Nieistotna do 13 roku życia muszą być oboje rodzice przy składaniu wniosku
Kamila mnie tak samo nasza-klasa wciągneła:-D
U mnie młody dostaje czekoladkę (kinderki) a cebulkę od dawna ma w zupce

reklama
oj, dawno mnie tu nie było....

Roni
- gratulacje 4 dzidziola
Joasia - jak tak kazała brać to brać. Ulotki piszą swoje, lekarz wie swoje. Chodzi o to, że lek dobiera się do wzrostu, wagi, rodzaju choroby, rodzaju bakterii itp. A nie sztywno do wieku.
kate - ekstra zdjęcia na naszej klasie:-D:-D:-D:-D

A moja Natka teraz bierze antybiotyk doustny i leki wziewne.
Niestety po zapaleniu płuc ma skłonności do duszności (po mamusi, cholera, nie miała czego odziedziczyć:baffled:) i musieliśmy kupić leki za 170 zł łącznie z tubą do inhalacji.
Miodzio po prostu :baffled:
Teraz kontrola za 2 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry