reklama

mamusie grudniowe:)

co z durna pogoda ze tak wszyscy chorują
zdrowia zycze

wyglada na to ze moje dziecie bedzie miec niebawem pierwszego zęba
nadal nie wiem co bedzie pierwsze chodzenie czy ząb ;)

reklama
Elo Maja :-) Witamy :-)

Nieistotna fajny dylemat :-D Ja mam taki, czy wyrżną się wszystkie czy zacznie chodzić najpierw ;-) Choć na razie zęby przystopowały :happy2:

Wczoraj malutek nie chciał mi zasnąć, było co 5 minut wołanie mama mama - kompletnie nie chciał się rozstać z mamą, co cały dzień była w pracy, biedulek :-(:sorry2: W końcu się udało. Jak wychodziłam to jeszcze spał. D. od tego siedzenia w domu 1,5 tygodnia i faktu że Piotruś dostał fazy na tatę, wczoraj po pracy jakoś dopadł potomka i ze dwie godziny nie chciał z rąk wypuścić, taki wytęskniony. Ale fajnie tak patrzeć na swoje dwa chłopaki jak się uwielbiają :-) A wcześniej po pracy szedł książkę czytać ;-)

A ja w pracy sama za to, jakoś moja koleżanka od przychodzenia na 7 na urlopie, a tak to wszyscy na 9 dopiero przychodzą jakos. Szef też późno, bo dzieci po szkołach rozwozi. Nuda ;-)

Atol i wszystkie choraczki - dużo zdrówka :tak::happy2:

Alez ja sie za wami stesknilam.
Moze mi ktos strescic co siew dzialo bo nie dam rady poczytrac wszystkiego.
Nieistotna wedlug prawa oboje rodzice i dziecko przy skladaniu wniosku. W praktyce- zalezy na kogo w urzedzie gtrafisz wiec lepiej zadzwonic i zapytac. Wiem ze czasami nie chce nawet notarialnej zgody akceptowac a niektorym miom znajomym udalo sie bez dziecka i mamy wszystko zalatwic.

hej! u nas też zębole wychodzą i jest dużo płaczu i marudzenia i tulenie itd
Dzis idziemy kupic spacerówkę dla Filipka:)

Pozdrawiam!

Kurcze rozpisałąm się i mi zjadło.
To się streszcze. Olo strasznie wysypany, bo wszystko chce jeść.
Pytanko, czy dajecie gorzką czekoladę maluszką, bo słyszałam, że nie można?
A cebulke można już. Olo zjadł risotto z cebulką.
Baaaaaaaardzo dużo je. Waży już 13 kg i wygląda jak kulturysta:-)

Scarlet cebulke juz dawno moja pyza je. Od poczatku zupki z cebulka jej robie.

Roni no cos Ty w zyciu bym nie pomyslala ze zyczenia sobie skladalyscie szczegolnie w okresie swiatecznym:-);-)Dzieki za info;-):tak:

reklama
Sie witam :)
Fajnie że wszystkim sie udał sylwester :)
Hej maja jak było w górach? :-)
Kinga na test to chyba rzeczywiscie za wczesnie :tak: ale życze powodzenia
kasia u mnie to samo uwielbienie Filipa do taty :cool2: normalnie zapatrzony w niego :-D ale to moze przez to ze ostatnio nie ma nas oboje bo cały czas konczymy remont juz dzisiaj bedzie wysprzatane hih hip hura :-D jutro podłoga i mozna zwozic graty
zycze zdrówka wszystkim cholowitkom
Aenya ja tez myśle że to ciaza ;-) minie niedługo :tak:

A no i była dzisiaj u lekarza z małym bo suche płaty na nózkach ma i sie dowiedziała ze to AZS :confused: do tej pory było wsio ok nie wiem skad to sie wzieło [plan jest taki zeby odstawic cała chemie czyli proszek Jelp ma być, kapac w krochmalu albo szarym mydle tudziez w oilatum dostał wapno i zyrtek zobaczymy czy przejdzie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry