reklama

mamusie grudniowe:)

Cebula uczula:confused::no:
Jak najbardziej wskazana, już od 7 mca w słoikach jest.

Roczne dziecie już powinno jeść wszystkie warzywa, a czosnek, cebule, por i natkę pietruszki w najwiekszych ilościach :tak:w szczególności w okresach chorobowo-grypowych.

Kamilko buziak:-)
Roni gratuluję 4:-) Na lipiec:happy2: W auchanie sa bodziaki za 4 zł. Cudne;-)
Dita ukochaj Natalkę:-(
Aenye współczuję samopoczucia:-( Minie i znowu bedzie maj:happy2:
Joasiu podać radzę:-)

Potwornie sie smuce z powodu niedzielnego wyjazdu mojego T. Cudnie z nim w domu:tak: Bo teraz dopiero bedzie w marcu:-(

reklama
Ditka - fajne co?:-) w sobotę jedziemy na narty:tak: hehehe:-D
a ja nadal nie mogę iść na basen, buuuuu:-(

Co do czekolady gorzkiej /ale tylko gorzka i max kakao i prawdziwa/, to mi lekarka na ostatniej wizycie kazała podawać po 1-2 kostce co dzień lub co drugi dzień
oczywiście jeśli nie uczula, u nas nie uczula i jak pamietam, to podaję
a poza tym, to moje dziecko jest wszystkożerne:-)

Dziewczyny, nie mam czasu na przeczytanie tego, co naprodukowałyście, hehe:sorry2:
ale:

Kamila - super, że już w nowym domku niedługo
Patrycja - minie, minie, całuski
Roni - też minie, buziaki
Maja - witaj Skarbie, szkoda, że nie było was u nas:-( ale..... wybieramy się za jakiś czas do UK, to na pewno was nawiedzimy;-)

kate - super!!!!
A u nas w Batorzu uruchomili tę fajną trasę przez las, bardzo łagodną.... może wpadniecie na przejażdżkę?;-):-D
Ech, no zazdroszczę tym, które mieszkają tak blisko gór....

roni - no kurde, nie było czasu, ... cóż.... jakoś tak po prostu wyszliśmy od lekarza, prosto do apteki, a tam szok w trampkach, zawał na miejscu, 170 zł poszło się je bać....
Mam tylko nadzieję że te leki pomogą, Natka nie będzie chorować... Bo ostatnio to paranoja, co miesiąc antybiotyk. Szlag by to....Teraz trafiliśmy do bardzo dobrego lekarza, ordynatora oddziału dziecięcego w tutejszym szpitalu, naprawdę pediatrę z powołania. Mam nadzieję że jak ja wyleczy to w końcu do końca.;-):tak:

A w ogóle to jutro do Warszawy jadę, wracam w sobote. Orbis party, ę ą, chce mi się strasznie:baffled:
nie mam się w co ubrać, impra będzie w fabryce trzciny (czy coś takiego) hotel 2 km dalej - no miodzio:dry:
Firma wysyła - cza jechac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry