reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej dziewczynki :) :-):-):-)
klikam juz z nowego cudownego mieszkanka;-);-)

dawno mnie nie bylo i juz chyba nie nadrobie...
mam nadzieje ze wszystkim swieta i sylwester sie udaly:tak::tak:
czekam na jakies streszczonko:cool2:

Halo halo witam z rana.
Powiem Wam tylko ze syrope czosnkowy dziala cuda. Marika nawet kataru nie zlapala a miala spory kontakt z chorymi dziecmi. Z jednym takim nawet sie w gorach calowala hehe. Dawalam jej syrop co drugi dzien po lyzeczce po sniadanku i git. Oby tak dalej bo po powrocie do domku szczepionka nas czeka.
Wiecej poklikam jak wysle meza do domu a to juz jutro.
Pozdrawiam Was wszystkie i nasze roczniaki.

U mnie młody juz drugą noc płacze zamiast spać... idziemy do lekarza na 14:30 obejrzeć jego i pediatrę nową :-p Zobaczymy co powie. W dzien generalnie zdrowy a noc koszmar. Ja przez to nie do życia :-(

Elo Kasu :-)

Witam kawusiowo.
Scarlet- moja też wcina por, cebulke i praktycznie wsio żerna jest. A skoro uważasz ze uczula to-nie dawaj:jak pisała Kate.
Dita mimo wszytko udanego wyjazdu życze. U mnie często się zdarza tak ze jak na coś mam(imprezka itp) totalnego niechcieja , to w 90% są to najlepsze impry:-D:-D
Atol życze dużo zdrówka dla całej rodzinki. A ty jeszcze do pracy idziesz?????
Kasu gratulacje nowego m;-)
Kasia_z a śpi sam czy zabieracie go do siebie??? Moze potrzebuje bliskości?
Niecierpie takiej bezradności i niewiedzy:baffled:

Tyle pamietam:zawstydzona/y:

U nas już w sumie ok ze zdrówkiem, tylko małej musze do końca podawać zawiesine;-)

A gdzie Sa_raa, pingwinek i reszta kobitek?????

reklama
witaj Kasu!!!

u nas noc porazka ale zabek jest juz prawie, prawie na wierzchu
jeszcze dzien, dwa i bedzie
i maly prawie juz chodzi tzn poszedl dzis raz przed siebie pol pokoju a potem juz tylko na raczka

Scarelt odkoro od wrzesnie to wystarczyly na bardzoo dlugo

Kasia i Atol zycze zdrowia w domkach :)

ide zaraz do fryca 15min temu doszlam do takiego wniosku, ciekawe czy mnie ktos przyjmnie bez zapisow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry