Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Halo halo witam z rana.
Powiem Wam tylko ze syrope czosnkowy dziala cuda. Marika nawet kataru nie zlapala a miala spory kontakt z chorymi dziecmi. Z jednym takim nawet sie w gorach calowala hehe. Dawalam jej syrop co drugi dzien po lyzeczce po sniadanku i git. Oby tak dalej bo po powrocie do domku szczepionka nas czeka.
Wiecej poklikam jak wysle meza do domu a to juz jutro.
Pozdrawiam Was wszystkie i nasze roczniaki.
U mnie młody juz drugą noc płacze zamiast spać... idziemy do lekarza na 14:30 obejrzeć jego i pediatrę nową Zobaczymy co powie. W dzien generalnie zdrowy a noc koszmar. Ja przez to nie do życia :-(
Witam kawusiowo. Scarlet- moja też wcina por, cebulke i praktycznie wsio żerna jest. A skoro uważasz ze uczula to-nie dawaj:jak pisała Kate. Dita mimo wszytko udanego wyjazdu życze. U mnie często się zdarza tak ze jak na coś mam(imprezka itp) totalnego niechcieja , to w 90% są to najlepsze impry Atol życze dużo zdrówka dla całej rodzinki. A ty jeszcze do pracy idziesz????? Kasu gratulacje nowego m;-) Kasia_z a śpi sam czy zabieracie go do siebie??? Moze potrzebuje bliskości?
Niecierpie takiej bezradności i niewiedzy
Tyle pamietam
U nas już w sumie ok ze zdrówkiem, tylko małej musze do końca podawać zawiesine;-)
U nas młody ma mała stope :-) i nosi 19 i jakos szybko mu nie rosnie
No właśnie gdzie reszta bab?? Jakos pusto tu ostatnio
helol kasu :-)
Kasiu moze to zabki??
u nas noc porazka ale zabek jest juz prawie, prawie na wierzchu
jeszcze dzien, dwa i bedzie
i maly prawie juz chodzi tzn poszedl dzis raz przed siebie pol pokoju a potem juz tylko na raczka
Scarelt odkoro od wrzesnie to wystarczyly na bardzoo dlugo
Kasia i Atol zycze zdrowia w domkach
ide zaraz do fryca 15min temu doszlam do takiego wniosku, ciekawe czy mnie ktos przyjmnie bez zapisow