reklama

mamusie grudniowe:)

Witam, witam:-)

Kasu - skarbie nareszcie jesteś!!!!

Informuję Was uprzejmie, że zostałam moderatorem naszego działu:tak:
proszę, aby wszelkie sprawy, zmiany, prośby, itp. były kierowane bezpośrednio do mnie, a ja się dalej tym zajmę:tak:
Dziękuję:-D

reklama
Zapomnialam podziekowac za wszystkie smsyi zyczonka:tak:
dziekuje wam bardzo za pamiec:-)

U nas w skorocie:Brunkowi wyszedl 11sty zabek, chodzi juz calkiem sam :-):-), swieta cudne, sylwester u znajomych super:tak:
jakbede miec chwilke zram foty i wrzuce:cool2::cool2:

No Kate gratuluje posadki ;-)
Gratulacje dla prawie całego uzebienia Brunka i samodzielnosci w chodzeniu :-)
Nieistotna :-) pewnie zacznie chodzic razem z zebem ;-)a tak sie zastanawiałaś co bedzie pierwsze :-)

Witaj Kasuelf i bardzo sie ciesze że wszystko ok:-) Opisz mieszkanko:-)
Kate chwal się jak:confused:

Scarlet dokładnie jak Nieistotna napisała: buty od września do grudnia to mega dlugi czas:tak:

....kurcze nie mam kiedy dokładnie poczytać, ale rzuciło mi się coś o suchych płatach skóry na nóżkach, Alicja miała to samo i nie byłam u lekarza mocno natłuszczałam kremikiem i linomagiem i po ok 2 tyg samo zeszło i nie używałam nic innego a....i jeszcze pierwszego dnia jak to coś osiągnęło swoje apogeum posmarowałam oliwą z oliwek i przykryłam gazikami a na to rajstopki żeby się w nocy nie poskręcało, rano była znaczna poprawa.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu i na usg bioderek wszystko ok. na szczepieniu mała bała się bardzej osłuchiwania niż samego zastrzyku chyba jej nie bolało bo nie płakała

a tak poza tym gratulacje nowych M, udanych wyjazdów i imprezek, nowych zęboli, i nowych zdolności dzieciaczków, i życzę powodzenia i cierpliwości dla ciążowych mamuś , bo widzę że jakieś załamania hormonalne Was dopadły
Kate ....szacuneczek - :tak:

U nas też wielkie płacze i marudy:baffled:
na bank zęby idą i Natka śpi z nami, bo inaczej się nie da:no:
jak ją położę do niej, to się obudzi w nocy i jęczy, wyje
więc hops do nas i przynajmniej wszyscy się wyśpimy:-p

A wczoraj zrobiła w sumie 6 wodnistych kup:baffled:
gorączki niet
tylko katar do tego

a dzis spała do 10:30:szok:
no ale zasnela dopiero ok. 23 /tak marudziła/

reklama
Jeżeli chodzi o butki, to ja takie kupię.

289147033

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry