reklama

mamusie grudniowe:)

halo halo ,
ponieważ na życzenia świąteczno-noworoczne już nieco za późno pozwolę sobie tylko ciepło Was wszystkie pozdrowić ;)
Wszystkiego dobrego w tym nowym , oby nie gorszym roku ;-)

reklama
byłam z Filipkiem na szczepieniu, troszke popłakał..
Filiś waży 12kg i mierzy 89cm, rozwija się prawidłowo i wsio jest ok
Zdrowiutki.

U nas dziś strasznie zimno, miałam isc z małym na spacer ale nie dało się...:no: -10 stop.

scarlet fajne buciki
No tak, teraz trzeba dziecku kupić kolejne buty i kapcie.. kurteczkę.. wydatki kolejne he

pozdrawiam

Hehehehe, laski nie ma czego gratulować:sorry2:
bo to i tak za friko:-D
ale, ponieważ ja załatwiałam takie sprawy /dostępy, likwidowanie wątków, itp/
więc i admin skorzystał i prosząc o kolejną porcję tematów do publikacji się zapytał
więc się zgodziłam, co mi tam, heheheh:-)

O! Czarna... faktycznie ogłoszenie:)))

Ok, bylismy, maly przebadany, pediatra bardzo fajna, mowi ze to raczej zabki, zeby dac paracetamol. Cala szczeka demona w bialych bulwach :-D poza tym ogolnie zdrowy i nic mu nie jest oprocz potowek (łelkom babcia;-)).
U nas -12C i młody 2 godziny chodzi... I jeszcze śpi najlepiej na dworzu, ja podwójne rękawiczki noszę :-D

kate zostalas juz oficjalnym "bogiem" bb grudniowek :cool2:

kasu wlasnie ostatnio zastanawialam sie gdzie zniknelas
dawaj jakies znaki co i jak i koniecznie wklej zdjecia

scarlet Ignacy ma dokladnie te butki, kupilam mu w smyku i sa super, mlody chodzi w nich po domu
jedyny minus to tylko te metalowe koleczka przy sznurowkach powylazily ale to nie przeszkadza a reklamowac nie ma sensu
snc11201qf6.jpg

reklama
no i jestesmy w domku ale nie wiem na ile
jutro szkoła :dry:
mnie coś zaczyna łapa tzn. gardło boli i z nosa zaczyna leciec:baffled:
wczoraj byliśmy zaszczepi Małolata na pneumokoki i meningokoki i pierwszy raz po szczepionkach jest marudny i nie bardzo chce jeśc:-(
ide pisac plan mojej pracy licencjackiej
buziam wszystkie mocno!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry