reklama

mamusie grudniowe:)

dzień doberek

Agutka witam. A co sie działo że Ciebie nie był??

Moja mała dziś wstało po 7 ale była taka senna że zjadła kaszkę i poszłyśmy dalej spać i wstałyśmy przed 10:szok::szok::szok:
Chałupka w miare znów nadaje się do użytku, obiadek się gotuje więc mamusia ma czas na bb. Do tego u nas wstrętna jesienna pogoda i co chwila pada wiec nici ze spacerku raczej dzionek w domku pozostał:-p:cool2:

reklama
kurde, właśnie wyczytałam,ze jest projekt,że za operację laparoskopową woerczka zółciowego pacjent będzie sam płacił.
Ale się wku rwiłam..
Ja myślicie, przejdzie ta poje bana ustawa????

Ja i tak ise nie zdecyduję, pier dole to, wołami mnie nie zaciągną do szpitala. Odczuwam paniczny strach nawet jak do kogoś w odwiedziny idę.
Przynajmniej młoda i piękna wykituję;-)

Samochód stoi już u dealera,
nawet go widziałam
ale:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
fiat oczywiście nie zdazył od środy (!!!!!) przygotować dokumentów do rejestracji
no i dopiero w poniedziałek
ech...:growl:
i dlatego nienawidzę fiata
teraz to się już z tego smieję
i luzik:crazy::rolleyes::rofl:

P.S. ludzie pracujący u dealera fiata w Ś-cy boją się już do mnie dzwonić, hehe

Dita zaraz Ci kopa dam...na zabieg marsz.

A my wyspane , niunia bawi sie w swoim pokoju.
Wiecie ze dzis zawolala kupe.Tzn tak mi sie wydaje ze swiadomie to zrobila.
Bawilam sie z nia rano w pokoju a ona podeszla do mnie i mowi ' pe , pe'
No wiec ja na to chcesz pe czyjuz zrobilas. I wacham dupala a tam nic wiec olalam. A tu za chwilke Pyza czarwona i kupa w pieluszce.Posiedziala chwile na nocniku , postekala ale juz nic nie udalo sie wyprodukowac.
Teraz na kazde takie 'pe' bede ja wysadzac.

Pingwinku nie ma sie czego bac...bedziecie mieli kolejnego slicznego skrzacika w domku przepraszam - w zamku:):):)

No to poczekam jeszcze z gratulacjami za autko do poniedziałku. A z drugiej strony to podziwiam za taką cierpliwość. Ja jak coś kupuje to musze mieć teraz i już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: M się smieje że w gorącej wodzie kąpana. Teraz tez zakupiłam tel przez allegro i już jestem zła ze jeszcze go nie mam:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Pingwinku G R A T U L A C J E i głowa do góry wszystko będzie dobrze i nic się nie bój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry