reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
czasem lepiej nie jatrzyc, no chyba, ze czlowieka az nosi
to wtedy trza wygadac, bo inaczej glupie mysli po glowie sie placza niepotrzebnie ;-)

dzieki za gratki!

Dita, super pomysl z tym oddaniem :-D i fajnie, ze sie golarka przydala. ja na next urodziny tez kupie taka. bo przeca sie gulon nie chce golic, bo wiecznie "podrazniony". fuck.

lucky, ale cos w tym jest, bo mi babka w aptece taka znajoma tez mowila, zeby z rutyna uwazac, ze tylko w razie wyraznej potrzeby (wlasnie choroba) i jeden ascorutical dziennie brac.
buzia :-)
i ide jednak w twoje slady, trzecia bedzie niunia, hehehehe :-D
i bede miala w koncu jakis rozowy kacik, heh ;-)

Aenye co do skóry co się podrażnia to golarki przeważnie się nie nadają :no:
Moj D taką ma i raz się golarką ogolił, to wyglądał jakby twarzą po chodniku przeszorował. Normalnie jakby mu ktoś zdarł caly naskórek - strupy mu się porobiły, ogólnie koszmar z ulicy wiązów. Także jak chcesz kupić to lepiej wypróbować najpierw od taty czy kogoś jak zareaguje skóra.
U mnie też mąż permanentnie niedogolony bo jak się ogoli do skóry to jak w/w się dzieje...

jestem po parodniowej przerwie - witam wszystkie mamuśki może dzisiaj nadrobię zaległości w czytaniu a to mi się rzuciło w oczęta to mamy kolejną ciężarówkę GRATULUJĘ PINGWINKU :tak:i powodzenia na kolejne dni 2w1

aenye co do tej rutyny to ja brałam rutinoscorbin 3 miesiące non stop całą ciążę 2 x dziennie, przepisane przez lekarz prowadzącą ciążę nie ze względu na przeziębienie a ze względu na plamnienia w ciąży , i jest ok nic Alicji nie zaszkodziło a ta moja lekarz to specjalistka od trudnych ciąż więc chyba wiedziała co robi:tak:, a pani w aptece czy znajoma czy nie to nie wie tyle co lekarz, ja też mam sąsiadkę co ma swoją aptekę i odradzała w ciąży różne rzeczy, a jak poszłam do lekarza to okazało się że można brać, bo firmy farmaceutyczne asekuracyjnie piszą na ulotkach że w ciąży nie można tego czy innego leku, ale mimo wszystko konsultacja lekarska w ciąży w każdym przypadku "mile widziana";-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry