Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czarna - ono pracuję w branży budowlanej - niedługo znowu podwyżki no i w pracy dużo roboty, a w domku mąż okupuje komputer bo też ma dużo pracy on informatyk , więc brak możliwości
a ja dostałam @ i po tym miesiącu już wiem że muszę zadbać o siebie bo jakby co to nie chcę stracić dzidzi
Dita ja to się dziwię że jeszcze nie poszłaś na ten zabieg, znam kilka osób które miały to zrobione i wszystkie sobie chwalą , przecież to nic skomplikowanego na stan dzisiejszej medycyny, zmykaj i się zapisz może jeszcze zdążysz
Agutka - to nie o to chodzi,ze ja się zabiegu boję, Nie mam to gdiześ, niech mnie kroją. Ja się panicznie boję szpitali - po prsotu nie wejde na tę pier doloną izbę przyjęć ze skierowaniem w ręku, jeszcze żeby mnie babsko wygoniło i kazało zadzwonić po miesiącu bo nie ma miejsc. Nie pójdę i juz.
Mnie takie coś natychmiast powala, nie mam ani cierpliwości ani chęci.