reklama

mamusie grudniowe:)

czarna - ono pracuję w branży budowlanej - niedługo znowu podwyżki no i w pracy dużo roboty, a w domku mąż okupuje komputer bo też ma dużo pracy on informatyk , więc brak możliwości:wściekła/y:

reklama
piingwinku jeszcze raz powodzenia kobitko!!!!!

a ja dostałam @ i po tym miesiącu już wiem że muszę zadbać o siebie bo jakby co to nie chcę stracić dzidzi

Dita ja to się dziwię że jeszcze nie poszłaś na ten zabieg, znam kilka osób które miały to zrobione i wszystkie sobie chwalą , przecież to nic skomplikowanego na stan dzisiejszej medycyny:tak:, zmykaj i się zapisz może jeszcze zdążysz

hej hej

zyje jestem ,ale nie chce mi sie pisac, mam sredni nastroj

kolejny raz sie przekonalam ze w starciu panswto obywatel, ten obywatel zawsze przegrywa:no:

wczoraj tak sie wscieklam po rozmowie z pania z NFZ ze masakra

nie bede was tu zanudzac, ale fak co za panstwo chore bleee

aenye gratuluje zdrowego chlopca

roni usmialam sie z tego shreka:-),

pingwinek fajnie ze sie potwierdzilo

dita wcale ci sie nie dziwie ze nie chcesz isc na zabieg, ja taka sama jestem:-p

Agutka - to nie o to chodzi,ze ja się zabiegu boję, Nie mam to gdiześ, niech mnie kroją. Ja się panicznie boję szpitali - po prsotu nie wejde na tę pier doloną izbę przyjęć ze skierowaniem w ręku, jeszcze żeby mnie babsko wygoniło i kazało zadzwonić po miesiącu bo nie ma miejsc. Nie pójdę i juz.
Mnie takie coś natychmiast powala, nie mam ani cierpliwości ani chęci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry