reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sa_raa ojj biedny synuś, biedny. Duzo zdrówka.

Aeyne gratulacje zdrowego synusia.

Kasia Ja nie wiem co te dzieciaki maja do okien. Moja pinda ostatnio dostała batonika i zamiast jeść smarowała nim okno balkonowe. Nastepnie zlizywała z okna:szok::szok::szok:. To samo z lustrami:baffled::-D Norma codziennie mycie:cool2:

Sara wspolczuje! doskonale wiem co przezywacie teraz !!
masakra z tymi wirusami!
najgorsze ze nie ma szans zeby tego uniknac!
jeszcze pare dni i bedzie lepiej!
ja dawalam na rozwolnienie nifuroksazyt a na wymioty to co ci pisalam acha i acidolac (do tej pory dostaje)
jedzenia nie jadl zadnego, troche cyca
mozesz sprobowac wode z odrobina glukozy - u nas tylko to ewentualnie przechodzilo.
calosc trwala tydzien i jeden dzien.
usciskaj maluszka! trzymam kciuki zeby szybko sobie poszlo to chorubstwo!!

Pati gratki za zdrowego boya!

Saraa ściskam Was. Ukochaj maluńkiego. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka:tak:.

Aenye super że Maksio zdrowiutki chłopczyk, a z tym rutinoskorbinem to az mnie przytkało. Musze jutro zadzwonic do AM i się zaptyać Częstochowskiej o co chodzi ze raz tak raz tak, bo może to tylko w mojej chorobie nie wolno brac i tylko mi, a sieje niepotrzebnie panikę:sorry2:

Kasia no idealnie sie Piotrunio zachowuje,a z Ciebie mama na medal:-) A to nawilzanie nosa to sobie zaplikuję, bo normalnie jak "krew z nosa";-)

Kasu jak u Was zdrówko teraz:confused:

Maja pozdrawiam, będzie dobrze. Twardaś kobieta:-)

Tak sobie przypomniałam. Mimo iż nie znam Dita twojego męża to;

Wszystkiego, najlepszego:Zdrowia, Szczęścia, zadowolenia z życia prywatnego i Zawodowego. Spełnienia marzeń i wszystkiego co naj naj naj z okazji XX urodzin.

Dziękujemy, dizękujemy, czarna;-):tak::tak::-D Aha - no i twój pomysł w dechę - golarka strzał w dziesiątkę;-). Co prawda w końcu kupiłąm philipsa za stówę ale od razu zaznaczyłam A że połowę ma mi oddać:cool2::-D:-D

aenye
- super
sa_ra - dobrze że dobrze

reklama
Stowka dla Ditowego Adrzeja,
Czarna dobre ztym batonem hehe
Dzieki Lucky ... pewnie ze dam rade ale czasem jak sie nazbiera to trudno przelknac.
Ja narazie gryze dokladnie:):):)
Wszystkim chorowitkom zdroweczka zycze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry