reklama

mamusie grudniowe:)

No czarna dziewczyny już sie martwiły o Ciebie. Dużo zdrówka dla maluszka. A co do ewentualnego beby to nie korci Cię teścior??????????? Ja bym nie wytrzymała. Moja @ ma być w piątek i strasznie na nią liczę:baffled:

reklama
Czarna nie kręci mnie teścior bo przy Dawidzie wyszły mi 3 negatywy:tak:
ja się zaczynam modlić o moją najdroższą @:-D:-D:-D

ayenye
spróbuj zrobć skan avastem ale w bosie
powinno pomóc

o super że mieszkanie tak bardzo Ci się podoba:-D:-D
co swoje to swoję:tak::tak::tak:
my mysleliśmy też o remoncie domu i zrobieniu ze strychu pokoi i w ogóle przeniesienia się na piętro
ale jak bedzie fasolek to guzik z tego
i bedziemy czekać jakiś kolejny rok-dwa:-(:-(:-(

aenye nie bede sie powtarzac z tymi fotami :-p

co do danych to ja zawsze powtarzam robcie "kopie kopii" :tak:
i moja droga zanies kompa do jakichs specow a zrobia Ci wsio jak nalezy
i nie martw sie bo teraz mozna odzyskac dane nawet jak dysk pada
nam zniknal wogule jeden dysk na kompie ( system go nie widzial etc) ale na szczescie dane zostaly odzyskane

i tu znowu klania sie jak dla mnie wyzszosc macow nad pecetami :cool2:

czarna - jak to 3 negatywy wyszły???:szok: Aż mi sie wierzyć nie che...:szok: A co ile robione??

Mnie dziś wu rwiła moja księgowa dyskryminując mnie z powodu płci.
ale choojnia.
Odebrałam telefon do Bartka (kolegi - konkurencji w pracy) i poszłam go szukac. Znalazłam jak próbował coś tam zeskanowac księgowej Jadzi (Jadzia typowa) wiec zaproponowałam, że ja zeskanuję a on niech odbierze ten telefon. Jadzia stwierdziła,że ,,no dobrze, o ile się pani na tym zna" Okazało się że Jadzia nie ma podpietego kompa do scanera, więc zaproponowałam jej,że prześle jej scan na inny komp i potem pocztą a ta - ,,nie , niech pani juz nic nie rusza, przyjdzie Bartosz to mi zeskanuje bo on wie, jak to zrobić"
Wku rwiłam sie, poszłam ze słowami ,,no tak, bo Bartosz to w ogóle debeściak jest" fak
Bartosz przyszedł... i stwierdził, że Jadzia nie ma podpiętego kompa pod scaner po czym zescanował dokument na innego kompa i przesłał Jadźce.

Po prostu ręce opadają.

W juesej miałabym odszkodowanie na reszte życia za dyskryminację - tu mam satysfakcję i wku rwa.

Dita:-D:-D:-D:-D Jadzia jest the best:-D:-D

Czarna, no nareszcie jesteś:cool2:

Aenye, a to na pewno wirus? może coś z systemem?

spróbuj może takiej sztuczki - Programy/ Akcesoria/ Przywróć ustawienia systemu, potem trzeba ustawić odpowiednią datę z przeszłości i kliknąć ok.

Dita nie pamiętam ale wiem że pierwszy zrobiłam jakoś nie długo po spodziewanej @ potem zrobiłam znowu wmawiając sobie że napewno zle go zrobiła:baffled:
jakoś pragnęlam zeby wyszły 2 krechy a tu znowu jedna się pokazała:wściekła/y:
to zrobiłam 3 i znowu nic-nawe M. się nie przyznałam że robiłam ten 3 :no::-p
a jak poszłam do gina na NFZ to stwierdził że dziecka nie ma :no:a ja mam
"kolkę jelitową" :confused::sorry2::baffled:i dał tabletki na wywołanie okresu:szok::szok: (zrobił mi tylko Usg)
znowu coś się we mnie odezwało i nie wykupiłam tego leku:no::no:
pare dni potem poszłam prywatnie i co ?????fasolka jak ta lala w brzuszku była:-D:-D

nie przejmuj się Jadzią może Bartek wpadł jej w oko:-D:-Dhehehehhe

No dziewczyny TESTOWAĆ!!!:-D
Pati fajnie, że na swoim:tak:
I się nieskromnie przyznam, że AUTO ODEBRANE!!!:-):-):-):-):-)

Co do Majczki
[*] jest ogólna składka na wieniec... jęsli któraś chce, to może przesłać kasę do mnie, ja prześlę dalej:tak: albo wpacić na konto Madzi...
przelewy z zagranicy - do mnie:tak:
info w tej sprawie jest tutaj https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/kwiaty-dla-mai-14526/
albo piszcie PW o mnie
Buźka:happy2:

Gratki autkowe Kate! I jak się jeździ?

Co do mnie, to dla odmiany mi też się spóźnia @ ale jakoś nie sądzę że to ciąża. Może taka pogoda. ;-)

Mam giga katar. Poszłam do pracy bo z małym bym nie dała rady chyba :dry:

co do danych to ja zawsze powtarzam robcie "kopie kopii" :tak:
i moja droga zanies kompa do jakichs specow a zrobia Ci wsio jak nalezy
i nie martw sie bo teraz mozna odzyskac dane nawet jak dysk pada
nam zniknal wogule jeden dysk na kompie ( system go nie widzial etc) ale na szczescie dane zostaly odzyskane

i tu znowu klania sie jak dla mnie wyzszosc macow nad pecetami :cool2:

tak ludzie dziela sie na tych ktorzy robia kopie i beda robic kopie danych :tak:;-)
ja pracuje w serwisie komputerowym i bardzo czesto ludzie maja problemy bo mieli cos waznego na kompie a trza odzyskac, ale niestety czasami nie jest to wcale takie latwe firmy ktoore to robia gola niezla kase np. ontrack, ktory miedzy innymi odzyskiwal dane z kompa Jakubowskiej w sprawie Rywina bierze 400 netto za ekspertyze czy w ogole sie da, a jak sie da to za ile, i w zaleznosci od wartosci danych wyceniaja ile bedzie kosztowac odyskanie danych w najlepszym przypadku jest to ponad 1000 zl:-) wiec naprawde jak tylko macie cos b. waznego
to archiwizujcie!!!!

a tak poza tym to dobija mnie ta pogoda, juz nie moge, chce slonca:sorry2:
ja skatowalam ostatnio 4 odcinki piły i bardzo polecam, choc troche drastyczny;-)to bardzo mi sie podobal

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry