reklama

mamusie grudniowe:)

hej porannie
Ja na chwile kozystam z komputera u mojej mamy w pracy :-)
Nanya witaj w naszym gronie :tak:
Roni idz do doktora babo
Aynya leżeć i zdrowieć :-)
Maja dobrez że z M troszke lepiej :cool2:
Sara jak malutki??

U nas marudzenia ciag dalszy pobudki w nocy jakos czesto ja jestem niewyspana no i w nowym M zamiast o 9 jak do niedawna wstaje o 7 potwór mały
Syf w domu ogarniety :-) nareszcie
testu nie robiłam :-p

Pozdrowienia wm wszystkim uciekam już buziam

reklama
Roni może ma ten skok wzrostu (czy jakoś tam ) co pisała o nim Kasia_z?

A ja nie mam humorku miałam iśc dziś na zakupić farby i takie tam aby sobie korytarz pomalować. A pogoda taka ze żal psa wypuścić:baffled:. A chciałam to zrobić póki M nie ma, a wraca w czwartek.

Roni a moze ma taki okres ze Cię bardzo potrzebuje,musi czuć bliskośc itp. Moja właśnie tak miała i niestety ale skończyło się na tym że ladowała u nas:-p(pisałam o tym) Teraz wsio wróciło do normy i malutka śpi sama.

Witam

Saraa juz w domu z Olinkiem. I jest lepiej ale są padnięci po niespaniu szpitalnym i musza odespać:-)

Roni u nas identycznie. Podejrzewałam ząby ale teraz już nie wiem. Buczy w nocy, budzi sie często a ja padam na pisk. I myśle że z tym etapem wzrostu coś jest, bo po pierwsze domaga sie znowu flaszki już o 3am:sorry2: i wyrósł z kolejnych ciuchó rozm 80/86. No masakra. Kolejny wysoki chłop po mamie ledwie 160 cm wzrostu. Lil ma niecałe 4 lata a nosi ubrania na 122:sorry2:

Serce ciągle boli jak myśle o Majuni:-(

weszlam wczoraj na strone Mai i zobaczylam jej zdjecie poryczalam sie strasznie, wrecz nie moge patrzec w te male oczka, na sama mysl serce mi peka, tak sobie mysle ze gdybysmy byli w taki sytucji zycie bym oddala za mala, nie wiem czy bym sobie poradzila z taka tragedia...

witam...
dziewczyny ja juz nie moge myslec o tej tragedii ... ciagle siedzi mi to w glowie!
i tyle jest nieszczesc kazdego dnia jest na swiecie...:-(

Sara Olinku witamy w domu!
Kamila testuj !!
Roni i Lucky maluchy tak czasem maja, napewno nic im nie jest!
Roni faktycznie juz 16 tydz ale zlecialo!! szok!
Pingwinku a wiecie kiedy zmajstrowaliscie baby numer 2? w swieta?

Kiciu chyba w Swieta sie zmajstrowalo, ale nie wiem dokladnie :-D

U nas jakas katastrofa. mala nie spi,placze budzi sie, caly dzien marud, nie chce nic jesc, ew tylko z butli mleko (czego juz nie robila od 2 miesiecy),katar i wogole mamy juz dosyc.Pewnie gorne jedynki bo pediatra mowila ze sa blisko ale tam nic nie widac!
Niemcy wrocili z Nicei dali nam fakture za prad - 300 euro jestesmy w szoku, za telefon 200 euro. Klientow brak, kasy brak fak fak fak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry