reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie, nic mi sie nie pojawia.. ani po restarcie, ani po klikaniu prawym przyciskiem
programy otwieram alt+ctrl+del i wybieram nowe zadanie/uruchom/przegladaj i jechane

avast usunal mi kilka waznych plikow, bo jak uruchamiam od nowa kompa, to mam z 6 komunikatow "nie mozna znalezc nanana. odmowa dostepu/odmowa modulu costam."

bosze jeszcze mi dziecko nie chce w lozeczku zasnac i wyje, a na dwor nie moge wystawic, bo pada snieg, fak

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wcieło mi całego posta:wściekła/y: Nic później napisze . Teraz spadam z niunią na drzemkę- wkońcu padła od rana. A ja też ledwo siedze i uczucie jakbym miała w oczach pełno piach:baffled:. Do później

znowu nie miałam czasu zaglądać... a teraz mam i ta wiadomość o Mai.... czytałam jak to było i płacz płacz płacz, nieistotna nie miałam siły dokączyć czytania Twoich pięknych słów....................cierpienie smutek....... żal.......i nic już więcej

aenye a mój M mówi żebyś spróbowała naprawić windowsa płytką istalacyjną tam podobno jest taka opcja "naprawa windowsa"
jak nie dasz rady to wieczorkiem pokażę mu Twoje posty i może coś poradzi bo on informatyk:tak:

Aeyne babo zanieś go do naprawy bo naprawde mozesz jeszcze bardziej mu namieszać.
Kate no nareszcie teraz mogę Pogratulować autka. Zatem GRATULUJE:-D Oby dobrze i bez żadnych niespodzianek woził was tam gdzie chcecie.:cool2:

Roni a ty dziś do gina przypadkiem nie szłaś?????

Sa_raa najważniejsze ze mały wraca do zdrowia. A co do fasolki, ona wie kiedy ma być;-)

Czarna , Kamila testować proszę, bo na październiku 2008 pusto:-D

Kasia_z a to napewno nie fasoleczka??? ten brak @?

Godzinny sen bardzo mi pomógł, choć na początku ciężko byo oczy otworzyć. Jakby słoń mi na powiekach siedział:baffled:

Nat zaszczepiona, ma brać jeszcze leki wziewne do końca stycznia, Ala ma dietę antyuczuleniową, maść-steryd (na Alowate placki uczuleniowe nic poza sterydami nie działa) a obie mają claritine.
Za ja zaraz mykam na ang;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry