Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aha, Milka, dzieki, tyle ze ja juz zdazylam usunac wirusy i inne smieci. gorzej, ze razem z plikami systemowymi Roni, moze Marek ma jakis pomysl? dodam, ze nie mam swojej plytki windowsa, bo to komputer pracowy i system byl instalowany przez admina calej sieci..
Roni super ze wsio oki! Ja za tydzien ide do gina. Najgorsze ze musze z mala isc Kinga wielkie gratki i trzymam kciuki coby sie nie zmienilo!!!!
Dita calusy dla Twoich coreczek, biedactwa
Kate gratki za pierwsze jazdy, no ale jak piszesz co Fiat to Fiat ;-)
U nas powoli mija kryzys jedzeniowy i marudztwa. Coraz lepiej spi chociaz nadal mega katar, no a zebow na gorze nic a nic. dziwne bo to na pewno nie byla zadna choroba,pogoda. My powoli sie chwalimy dobrymi wiesciami po rodzinie i znajomych. Najbardziej sie obawiam reakcji naszej wlascicielki zamku.Nic mi nie powie ale sobie pewnie jakies dziwne rzeczy pomysli. Kij jej w dupe, no ale dziwniw mi z tym, ze nie bede wiedziec co naprawde pomysli,