reklama

mamusie grudniowe:)

witam towarzystwo zawirusowane z rana:-D
nie no ładnie się tu robi co wchodze to czekam na posta pod tytułem "ide testować":-D

u nas noc średnio i niejadkowania ciąg dalszy:dry:
idziemy na spacerek:cool2:

reklama
czarna za tydzień idę do gin;-)narazie żadnej bety nie robię bądz co bądz:tak::tak:
a @ napewno mi się spóźnia bo żem już 2 razy była chora i raz łapłam wirusa jelit.
Poprostu zaczynam panikować:-D:-D
i bardzo mi przykroz powodu śmierci "cioci":-(

Roni masz rację najważniejsze jest zdrowe dziecko a reszta bedzie układąc się sama;-)
wszystkim brzuchatką życzyę zdrowiutkich dzieciaczków:tak::tak:

jou jejou ;-)

sie porobilo!!!
kasia, to Darek bylby przeszczesliwy :-D ale fajnie! daj szyko znac :-) trzymam kciuki, by bylo tak jak chcesz, ale po cichu licze na dwie kreseczki, hehe :-D

czarna, nie czaruj, ino testuj!

Roni, piontecka :-) zdrowko jest najwazniejsze zawsze i wszedzie!.. a kiedy don juan de marco wraca? Jasinkowi przejdzie, moze cos wsunal dziwnego i mu lezy trochu na zoladku? Fiolek mial wczoraj pare godzin 37, zrobil wstretna kupe i przejszlo. bedzie git :-)

ja mam mega skrety na zoladzie. chyba po antybotyku, brrr. co pomoze? rumianek spilam i zjadlam sucharki i nic. fuj. a zapowiadal sie taki fajny dzionek! :wściekła/y:

Dita, pitolisz!!!! to by wypadalo, ze ja ;-)
ale niestety, niestety... ostatnio, jakies pare miechow temu padlo w Rumi 4,300,00, to juz czwarta rumska siodemka szczesliwa :-)
po prostu duzo trojmiaszczan gra ;-)

reklama
dziewczyny czy macie problemy z jedzeniem Waszych szkrabów? Bo moja Maja jakimś niejadkiem się zrobiła. Jak jej nie nakarmię mleczkiem w nocy to mleka w ogóle nie tknie (odkąd przeszliśmy na Bebilon 3) Śniadanie je najwcześniej o 12 i tu zjada albo parówkę albo troszkę kaszki, obiad zjada koło 16 i to nie cały. Kolacja różnie czasem 19-20-21 i to zje albo parówkę albo kaszkę. Staram jej się wcisnąć w ciągu dnia jakiś deserek albo bakusia ale nie wiem czy taki bakuś jest suty. Jak myślicie? Macie tez takie problemy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry