Witam kochane dziołszki.
Kasia_z jeżeli pozytyw to straaaasznie sie ciesze i mam nadzieję że tym razem ominie Ciebie to swędzenie;-):-)
Roni cudnie że zdrowe, bo masz rację ze najważniejsze;-)
Dita pitolisz jak potłuczona z tym psychiatrykiem, gdyby Cie wirus złapał
Kate raju już reklamacja
Kiss:-)
Aenye odpocznij sobie i przestań się martwić kompem, oddaj do fachowca i sie odpręż:-). Brzuch zacznie dobrze funkcjonować
. Ty ciągle w pośpiechu
. rennie też polecam. Na wsie dolegliwości brzuszne i zgagowe. I mnie Domis tez słodko budzi, nie palcem w oku a pupa na twarzy

Sugar małż ma absolutną rację prowodyrko

Czarna oj bidulko nie smuć się:-(.
Kasu buzia wielka, pisz czy Brunek już całkiem git
Jakie leki brał
Zębolki już całkiem wyszły
Cosmolady to wróć do 2, albo z Bieluchem spróbuj:-). Bo cuuudo
.
Co do badań, to sie mocno jakoś zaniedbuje pod tym kątem. Poki co zrobiłam tylko 2 razy bad krwi i moczu i jakos wiem ze przed 28 tyg mam zrobić test glukozy, ale ze go najbardziej nie znosze to odkładam ciagle na pózniej:-)
Kasia_z jeżeli pozytyw to straaaasznie sie ciesze i mam nadzieję że tym razem ominie Ciebie to swędzenie;-):-)
Roni cudnie że zdrowe, bo masz rację ze najważniejsze;-)
Dita pitolisz jak potłuczona z tym psychiatrykiem, gdyby Cie wirus złapał
Kate raju już reklamacja
Kiss:-)Aenye odpocznij sobie i przestań się martwić kompem, oddaj do fachowca i sie odpręż:-). Brzuch zacznie dobrze funkcjonować
. Ty ciągle w pośpiechu
. rennie też polecam. Na wsie dolegliwości brzuszne i zgagowe. I mnie Domis tez słodko budzi, nie palcem w oku a pupa na twarzy

Sugar małż ma absolutną rację prowodyrko

Czarna oj bidulko nie smuć się:-(.
Kasu buzia wielka, pisz czy Brunek już całkiem git
Jakie leki brał
Zębolki już całkiem wyszły
Cosmolady to wróć do 2, albo z Bieluchem spróbuj:-). Bo cuuudo
.Co do badań, to sie mocno jakoś zaniedbuje pod tym kątem. Poki co zrobiłam tylko 2 razy bad krwi i moczu i jakos wiem ze przed 28 tyg mam zrobić test glukozy, ale ze go najbardziej nie znosze to odkładam ciagle na pózniej:-)
Dobrze,że koniec na horyzoncie;-)