reklama

mamusie grudniowe:)

Witam kochane dziołszki.

Kasia_z jeżeli pozytyw to straaaasznie sie ciesze i mam nadzieję że tym razem ominie Ciebie to swędzenie;-):-)
Roni cudnie że zdrowe, bo masz rację ze najważniejsze;-)
Dita pitolisz jak potłuczona z tym psychiatrykiem, gdyby Cie wirus złapał:cool:
Kate raju już reklamacja:confused: Kiss:-)
Aenye odpocznij sobie i przestań się martwić kompem, oddaj do fachowca i sie odpręż:-). Brzuch zacznie dobrze funkcjonować:tak:. Ty ciągle w pośpiechu:tak:. rennie też polecam. Na wsie dolegliwości brzuszne i zgagowe. I mnie Domis tez słodko budzi, nie palcem w oku a pupa na twarzy:baffled::-D
Sugar małż ma absolutną rację prowodyrko:-p:-D
Czarna oj bidulko nie smuć się:-(.
Kasu buzia wielka, pisz czy Brunek już całkiem git:confused: Jakie leki brał:confused: Zębolki już całkiem wyszły:confused:
Cosmolady to wróć do 2, albo z Bieluchem spróbuj:-). Bo cuuudo:tak:.

Co do badań, to sie mocno jakoś zaniedbuje pod tym kątem. Poki co zrobiłam tylko 2 razy bad krwi i moczu i jakos wiem ze przed 28 tyg mam zrobić test glukozy, ale ze go najbardziej nie znosze to odkładam ciagle na pózniej:-)

reklama
cosmolady, zapraszamy na watek "karmienie dzieciaczkow" lub "opieka nad dzieciaczkami..." :-D
co jakis czas taki problem sie pojawia, to niejadkowanie zwiazane z zabkowaniem lub duza iloscia wrazen... no ale ja w sumoie nie mam tego problemu.. moj wsuwa duzo. ale sa maluszki, ktore jedza tyle, co twoja Maja :-) buzka!

a napisz jeszcze, jak sobie radzisz ze studiami? ja teraz mam licencjat (dzienne) i wlasnie trzeci rok leci, chcialam prace do maja napisac, ale chyba nic z tego, bo cos sie w ogole do nauki nie garne, mam IOS i olewam na razie.. a ty jak sobie to wyobrazasz? bedziesz pisac i bronic po porodzie..?

Dita, jogurty zre. brrr.

lucky, dzieki za te slowa :-) kochana jestes :tak: ale ja chyba jakos dziwnie nie umiem odpoczywac..? niby zamulac, to tak, ale jakos nieefektywnie, bo caly czas niby cos robie (bb, komp, teksty rozne dla mamy i inne problemy allegrowo-mailowe) i sie wnerwiam, heh
nie umiem sie wylaczyc :-)

a brzucho juz przeszlo, dzieki za rady. rennie nie mam, ale nabede, ponoc ma jakis nowy smak, bo starego nie znosilam ;-)

Nie ma sprawy;-) Lubię jak komuś miło:-)
Tak rennie ma teraz owocowy smak. Mocno pudrowo słodki całkiem niekwaśny ale zdecydowanie lepciejszy niż ten miętowy, bo już szukałam lukrecji na zgagę , ponoć działają, a ja nie znoszę lukrecji, ani migdałów ani wielu różnych rzeczy:-D

Nie dla każdego ta wazelina;-)

Ale nuda w pracy dziś....:dry:Dobrze,że koniec na horyzoncie;-)

Roni - spoko, obstawiam zęby albo cokolwiek ale niegroźnego.

Roni oby to nie było nic poważnego!!
trzymam kciukasy i tule mocno!!

Pati w wyrka marsz!!
poleż kobieto chociaz jeden dzień!!

Czarna współczuje smierci "cioci"

cosmolady ja też tak mam ale u nas to po chorobie i mam nadzieje, że minie

Kate czemu reklamacja?? o te siedzenia chodzi??

Sugar ja się pod Szymkiem podpisuje - lanserko mody (wirusa) dzieciowego

o kurcze mamy kolejne mamuśki 2w1 gratulacje i zdrówka dla fasolek życzę.

A ja jeżdżę PANDĄ i nie mam nic do zarzucenia - małe to to ale wygodne i jestem zadowolona oczywiście jak na klasę takiego autka:cool2:

no i mamy kolejnych chorowitków:confused: - wyzdowienia życzę i ponownie informuję że ja małej daję Ceruwit Junior - uodparniające ziółka dla dzieci - jak narazie puk puk puk w niemalowane:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry