reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sugar no wiesz zawsze mozesz mieć 3 od razu;-)
Kasia cudnie że się cieszycie:-) Wszyscy:happy2:
Pamiętam reakcję mojej mamy ze będę miała 3, to powaliło mnie na kolana:-( Ryczałam przez 2 dni. Nie było miło. Czułam sie jak uczniak, jakbym conajmniej coś potwornego zrobiła, ech szkoda gadać.
Wogóle moje początki zaciązenia były tragiczne. Najpierw strach o zdrowie, potem złość, potem czy dam radę, potem wściekłość, potem radość T że kupujemy vana, a potem radośc teściowej zaczynała mi poprawiać humor. No a jak moje "słonka" się dowiedziały i się uradowały to już tylko radość przeogromna i czekanie na babę:-D:happy2: No i teraz nawet mama się cieszy:-p

Kicia prawda, że serce się na dobre wiadomości raduje:confused: Czekamy na Was Plumki:happy2:

Aenye u nas to samo z tym płaczem nocnym, nosem zawalonym. I u nas to na bank zębolki:tak:

A tak wogóle to zaciązonych jest naprawde niewiele:
Aenye, Roni, Kasia, Pingwinek i ja z tych wiadomo. To wiele???

Hehehe:-D

Witam pokawusiowo:tak:

Pozdrowionka i gratulacje od Nonka:-)
powiedziała, że nie wchodzi na BB, bo się boi wirusa;-);-);-)
nie... no żartuje, nadal nie mają neta:-(

Dziś cd walki z Fiatem... dziś Paweł pojechał po odbiór samochodu z głośnikami /no dealerowi się zapomniało, że mają być głośniki i antena:baffled:/
ciekawe, co jeszcze wyjdzie:confused: hehehehehe:happy2:

lucky
, rodzice czasem potrafia byc najokrutniejszymi sedziami, ehhh :-) choc u mnie to jest tata akurat... jak sie dowiedzial, ze bedzie dziadkiem Filipka, to najmniej sie cieszyl ze wszystkich, prawie wcale nie komentowal tego faktu... teraz to samo z Maksem, tata sceptyczny totalnie, tez nie komentuje nic, tylko od czasu do czasu "jak ty sobie z dwojka poradzisz / ciekawe, kto was utrzyma (jakby sam mial taki wielki wklad w to) / czy ty w ogole wiesz, co to znaczy dwojka dzieci" itp. ale po radosci, wrecz oszalamiajacej, z Filipka (kocha go chyba najbardziej zaraz po mnie ;-) ) to wiem, ze z Maksiem to samo bedzie :-)

lucky, a jak ty wiesz, ze to zebolki..? ja nie wiem :baffled: do dzisiaj nie umiem ocenic, co jest nie tak, gdy zeby ida. gorna szczeka jakby zaczerwieniona i bulwiasta, ale tak juz od dawna. i nie wiem juz nic. grrr. chociaz orajel uspokajal go w nocy, to samo efferalgan (dalam w koncu 80mg) - pomogl i spalismy od tej 4 do rana spokojnie..

musze kupic nawilzacz powietrza, bo sama nie wyrabiam, i cos do nochala mocnego.. nie ma jakis fajnych kropli do nosa dla naszych babli? ja na katar bralam zawsze takie fajne, co nos osuszaly totalnie.. moze dla babli tez jest taki wynalazek jakis? bo mlody sie az dusi w nocy, strasznie charczy i chrapie jak smok. bidul.
ale nie kaszle, uff :-) odpukac!

kasia
- ale fajnie, ze taka radosc u was :-) mi do was od dawna pasowala dwojeczka juz :-D taka z ciebie konsekwentna i asertywna mama, ze ci na pewno nie wleza na glowe ;-) i powiem ci, ze jak mowilas (nawet ostatnio), ze D. chce, a ty nie, to sobie myslalam caly czas, ze cie zycie zaskoczy chyba, hehe ;-) no i wyczarowalam :-D

jejku, to juz tylko kulka i mamy komplet trojmiastek zaciazonych!!! jak my bedziemy sie na spacery umawiac z takim przychowkiem? ;-) chyba nic z tego nie wyjdzie juz calkiem ;-)

Roni - Maksymilian (zadnych blagam iksow!!!), chcociaz cala rodzina wokol nastaje, zeby byl Maks tylko. ale mi sie pelne imie podoba :-) i D. tez, wiec co im do tego :-)
a rodzicom powiedz, w koncu beda podwojnymi dziadkami.. jak zadzwonia. a jak nie, to czekaj na okazje i juz. olac :-)

Narodziny
a to tak dla zaciązonych
mi wyszła teraz dziewczynka:-D:-D (jak się okaże że jestem w ciązy)

Przykre jest jak najbliższa rodzina nie cieszy sie z wieści o dzieciątku
u nas z teściami było to samo-z tą różnicą że reakcja wcale nie było
tylko miny szczelili takie że płakać się chciało:-(
ale spoko olewam to już

reklama
a ty sie zarejestrowalas na dzieciecym forum, zeby jakas kampanie antyforowa szerzyc? i swiat naprawiac? wez lec do jakiejs oazy i niech cie tam najlepiej okresikiem nawiedza, bo widac, ze w twoim przypadku hormony skierowane sa przeciw calemu swiatu, procz jednej swietej pati!
i raz na zawsze sie od nas odwal, bo nie mamy ochoty ciebie tu czytac, chyba, ze zamierzasz napisac cos sensownego, a nie nas obrazac.
inaczej bana dostaniesz.

sorx wszystkim, ze tak dosadnie, ale chyba dziewuszka nie rozumie, jak sie jej pisze, ze nas jej zdanie nie obchodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry