reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej hej. Dzięki za gratulacje, powoli otrząsamy się z szoku ;-):-D
No też się cieszymy oczywiście, damy radę na pewno, a jak nie damy, to rodzice są chętni pomóc, także jakoś będzie.
Dita, dobre powiedzenie :-D No właśnie właśnie - wakacje zamieniły się w "zbieram na poród" ;-) hehe... Ale next year sobie odbijemy!!! :tak:

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AASIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
OGROMNIASTE GRATULACJONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEEEEEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ALE SIE CIESZE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mater slodki, co tu sie dzieje ;-) no szoken w trampkach co wieczor, heheheheh :-D

a kamila obstawiam, ze zaciazona, czarna551 zreszta tez, po cichu ;-) heheheh

ide spac juz, bo cos mi dziecko wyje :dry: budzi sie co chwile ze straszna histeria, dzis przy drzemce to samo bylo. mam nadzieje, ze to zeby, a nie jakas tfu tfu choroba. bo ma caly nochal zawalony jakby (choc w dzien nie widac i nie slychac), i ze trzy razy dziennie zdarzy mu sie kaszlnac mokro...
jesu... byle sie nie byl zarazil ode mnie...

mysle ze powinnam pobierac jakis procent od waszych ciaz jako pierwsza z pierwszych :cool2:

kasiu gratuluje :-)
szal cial kroluje na grudniowkach
normalnie az mi czasami przykro ze ja juz mam to za soba :-D:-D:-D

Fajnie sie czyta o tych waszych fasoleczkach :-)
Kasiu czyli rodzice juz wiedza?
jak zareagowali, pewnie sie ciesza ;-)
razem z D robiliscie tescik?

spokojnej ciazy ci zycze!

czekamy na kolejne newsy :-D

reklama
No powiedzieliśmy wszystkim od razu :tak: Bo my słabi z tajniaczeniem się ;-)
Test mi przyniósł mąż, więc od razu wiedział. Krechy mega wielkie - większe niż te testowe... :sorry2:
Rodzina się strasznie cieszy i w ogóle nie podziela naszego lekkiego przerażenia :-D
Dziadki w ogóle zachwycone, coś im się spodobało bycie dziadkami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry