reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
to SE zaloz.

kate
- :tak:

jesu, jak ja Kamilce wspolczuje takiego klinicznego przypadku.. masakra :dry:

ja za to bym sie wstydzila za taka corke jak ty, wiesz? moze sie nad tym zastanow..

..aenye no wiem że ząbki, bo eferalgan pomaga w czopkach, ale na noc daje mu 150 zaleconą przez lek;-)
A na katar mocny jest tylko otrivin, reszta to tak małe dawki że prawie nieistotne w leczeniu:-) a otrivin ma podział tylko na dorosłe i dzieci. koniec:-) Ale lepiej nawilżac i odglutowywac ile się da niż zasuszać;-)

Ale jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zgubiłam gdzieś i za chiny nie pamiętam kiedy i gdzie książeczkę zdrowia Domisia tą ładną ze szpitala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jutro na szczepienie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lucky, no to sie okaze, czy i u nas zabki.. w sumie kuzynka Fijolka zaglutowana na amen, to moze sie zarazil jakims syfem.. bo w sumie zeby niby bz.. zobaczymy, jak dzisiejsza nocka. musze do apteki wybyc po sinupret i po ten nawilzacz do castoramy, ehh
mama mi zabrala niechcacy wszystkie Fijolkowe leki katarowe i gdzies jej wcielo :wściekła/y: a mialam tam i otrivin, i sinupret resztke, i esberitox..

a jest jakis nowy syropek na przeziebienie ponoc, dla maluchow, ziolowy o lekkim dzialaniu napotnym, na L nazwa, ktos cos wie?

pati - my wiemy kim jesteś.
I baaardzo współczuję Kamili.
I po prostu wypad stąd psycholu, bo ban to mało - znajdziemy cię. Wie,kszość z nas to moderatorki, mamy haka na takie jak ty.
Won i nie wracaj:baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry