reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam dziewczynki;-)

ja też myślałam że czarna chce dzidzi, no ale skoro@ miała być 14 ,to już raczej nie masz wyboru, będzie dzidzia no i fajowo:-)

jak się czyta o tych kolejnych ciążach to sama mam ochotę ale.... rozsądek bierze górę

Ditka Ty to chyba jesteś wesołą kobitką, bo jak się czyta twoje posty to się odrazu człowiek uśmiecha:tak:

Pati dziwna kobieta - ja tam nie odnoszę wrażenia że któraś obrażaswojąrodzinkę czy poniża dzieci... gdzie kiedy.............???????????????

Ja tez mam @
i dziwie sie jak mozna wpasc po 1razie, nie pojete dla mnie :-D
ja cale zycie nie uwazalam
ale teraz juz uwazam

Czarna ja ostatnio mialam 2.5tyg spoznienia wiec jest jeszcze nadzieja dla Ciebie
ale nie sadze ;-)

Witam dziewuszki :cool2:
Nieistotna ubawiłaś mnie :cool2:
Dita a Twoja argumaentacja o tym, że większość na naszym wątku to moderatorzy :-D:-):-D sikam

Pati speszyli for ju
fuck02.gif

reklama
Do góry