reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

no co Wy dziewczyny czego sie spodziewac,najlatwiej jest siedzac w domu za komputerem pierdoly wypisywac, anonimowo, prostactwo i buractwo, nic wiecej nie mozna napisac, co cie kobieto obchodzi co tu piszemy nikt cie tu nie zapraszal wiec jak sie nie podoba to wypad maszkaro!!

heh co do okresu to mi sie tez spoznia heheh ale jak mam zawsze kilka dni obsuwy, poza tym my od porodu mielismy krotki epizod z tabsami a tak to bez niczego tylko przerywamy wczesniej ;) i jakos do tej pory spoko, jak sie zdarzy nie bedzie tragedii, a nawet bym wolala taka niespodzinke bo tak swiadomie trudno sie zdecydowac

reklama
ja mysle, żeby posty Pati olac
i nie zwraca uwagi wcale bo szkoda nerw

u nas meksyk
od powrotu ze szpitala maly wymusza wszystko płaczem:baffled:
płacze jak opętany od 3 dni i psycha mi już siada:-(
tak sie pruje potwór, że aż chrype dostał:baffled:

no poprostu psycha siada:-(

Sarunia mnie, a dopiki trwa korki w uszy...
moj aktualnie tez ma ciezki tydzien szantaz za szantazem
ale to chyba dlatego ze jest zmeczony tym ze jestesmy 24h na dobe razem

:errr::oo::rofl::crazy::dry::confused2:
Dokładnie tak sie czuje po dzisiejszym dniu. Przemaglowana we wszystkie strony, ptwornie zmęczona i wogóle nie wiem co się stało, tak łosie dały mi dziś do wiwatu. Na szczeście padły juz bo nie wiem jak długo dałabym jeszcze z nimi radę:baffled:
Łoj.

A tu trzecie się na swiat pcha:-D No i git:cool2:

Ps książeczka sie nie znalazła:no:

Laski sorrki że znowu o @ ale normalnie zaczynam włosy rwać z głowy:shocked2:
Miałam mieć 14 ale muszę zaznaczyć że w między czasie miałam
grypę jelitową, i dwa razy byłam chora (pierwszy przed sylwestrem a 2 teraz:-:)-()
boję się przez to być w ciązy i modlę się żeby @ była
faszerowałam się różnymi lekami i obawiam się o dzidzie.

Też mam takiego chipa:-D:-D ale u Nas to nie przydadne:-(-wszędzie wołają o ksiązeczkę(my małopolska)
ale jak byłam w szpitalu (na śląsku) to wołali o tego chipa:blink:-fajna sprawa z tym jest

czarna a masz sie czego obawiac? tzn zaszaleliscie czy cos?

ja od porodu moze ze dwa razy mialam regularnie okres a tak to tak srednio raz na dwa miesiace, normalnie jakbym juz klimakterium miala:baffled:

ide w marcu do gina to zobaczymy co powie

u nas chipsow niet:-p

reklama
Atol zbytnio nie ma sie czego obawiać ale jak Dita piszę "no nby z czego-a potem bach okazuję sie że jest sie w ciazy":baffled: kurcze normalnie osiwieje za chwile
a cykle mam srednio regularne -przewazniee spóźnia mi się o tydzień ale w tym wypadku to juz 2 tydz:shocked2::shocked2:

Do góry